Hitta den nya brytarstyrningen

Brytarstyrningsfunktionen har tagits bort från Android Tillgänglighet. Om du vill fortsätta använda brytarstyrning Laddar du ned den nya appen från Play Butik.

När du börjar använda den nya appen förs dina tidigare inställningar för brytarstyrningen över till den.

Ladda ned den nya brytarstyrningen

1. Öppna Play Butik Google Play.
  2. Sök efter Brytarstyrning.
  3. Installera appen.

Tips! Det går även att använda en webbläsare för att hitta brytarstyrningen på Play Butik.

Aktivera den nya brytarstyrningen

1. Tryck på Inställningar Appen Inställningar på enheten följt av Tillgänglighet.
  2. Tryck på Brytarstyrning under Nedladdade appar.
  3. Aktivera Brytarstyrning.

Tips! Om du behöver mer hjälp med brytarstyrningen kontaktar du Googles support för kunder med funktionsnedsättning.