Finn nye Brytertilgang

Brytertilgang-funksjonen er fjernet fra Android Tilgjengelighet. For å fortsette å bruke brytertilgang må du laste ned den nye appen fra Play-butikken.

Når du begynner å bruke den nye appen, overføres de tidligere innstillingene dine for brytertilgang.

Last ned nye Brytertilgang

1. Gå til Play-butikken Google Play.
  2. Søk etter Brytertilgang.
  3. Installer appen.

Tips: Du kan også finne Brytertilgang i Play-butikken via en nettleser.

Slå på nye Brytertilgang

1. På enheten trykker du på Innstillinger Innstillinger-app og så Tilgjengelighet.
  2. Trykk på Brytertilgang under «Nedlastede apper».
  3. Slå på Brytertilgang.

Tips: Hvis du trenger mer hjelp med brytertilgang, kan du kontakte Google brukerstøtte for personer med nedsatt funksjonsevne.