De nieuwe versie van Toegang via schakelaar zoeken

De functie Toegang via schakelaar is verwijderd uit Android Toegankelijkheidstools. Als je Toegang via schakelaar wilt blijven gebruiken, download je de nieuwe app in de Play Store.

Als je de nieuwe app gaat gebruiken, worden je eerdere voorkeuren voor Toegang via schakelaar overgezet.

Download de nieuwe versie van Toegang via schakelaar

1. Ga naar de Play Store Google Play.
  2. Zoek naar Toegang via schakelaar.
  3. Installeer de app.

Tip: Je kunt ook een webbrowser gebruiken om Toegang via schakelaar in de Play Store te vinden.

De nieuwe versie van Toegang via schakelaar aanzetten

1. Tik op je apparaat op Instellingen Instellingen-app en dan Toegankelijkheid.
  2. Tik onder Gedownloade apps op Toegang via schakelaar.
  3. Zet Toegang via schakelaar aan.

Tip: Heb je meer hulp nodig met Toegang via schakelaar, neem dan contact op met het Google-supportteam voor gebruikers met een beperking.