Trobar la nova aplicació Accés amb interruptors

La funció Accés amb interruptors s'ha suprimit de Suite d'accessibilitat Android. Per continuar utilitzant Accés amb interruptors, baixa la nova aplicació de Play Store.

Quan comencis a utilitzar la nova aplicació, les teves preferències d'Accés amb interruptors s'hi transferiran.

Baixar la nova aplicació Accés amb interruptors

1. Ves a Play Store Google Play.
  2. Cerca Accés amb interruptors.
  3. Instal·la l'aplicació.

Consell: també pots utilitzar un navegador web per cercar Accés amb interruptors a Play Store.

Activar la nova aplicació Accés amb interruptors

1. Al dispositiu, toca Configuració Aplicació Configuració i, a continuació, Accessibilitat.
  2. A "Aplicacions baixades", toca Accés amb interruptors.
  3. Activa Accés amb interruptors.

Consell: per obtenir més ajuda amb Accés amb interruptors, contacta amb l'equip d'assistència de Google per a persones amb discapacitat.