Novetats de TalkBack 13.0

Pots gestionar la compatibilitat integrada amb pantalles braille i descriure automàticament les icones sense etiquetar amb TalkBack 13.0.

Compatibilitat integrada per a pantalles braille

Important: ja no cal BrailleBack per connectar-se a una pantalla braille.

Pots utilitzar TalkBack amb pantalles braille en anglès braille unificat de nivell 1 i 2, espanyol, àrab i polonès.

Per començar, ves a la configuració de TalkBack i toca Pantalla braille.

Descriure automàticament les icones sense etiquetar

Important: comprova que hagis baixat la biblioteca de detecció d'icones. La biblioteca de detecció d'icones es baixa automàticament quan actives l'opció Descriu automàticament les icones.

TalkBack pot reconèixer el text d'una imatge i descriure les icones de la pantalla. Hi ha dues maneres de reconèixer text i icones:

• Quan elbotó o la imatgeno estan etiquetats: TalkBack executa automàticament el reconeixement de la icona o del text.
  • Quan el botó o la imatge estan etiquetats, però vols saber el text d'una imatge: al menú de TalkBack, toca Descriu la imatge.

Consell: TalkBack també pot ajudar a identificar el text i les icones sense etiquetar de les teves aplicacions.

Per obtenir més ajuda amb TalkBack, contacta amb l'equip d'assistència de Google per a persones amb discapacitat.