Nyheder i TalkBack 12.1

I TalkBack 12.1 er der automatisk oplæsning af tekst på billeder, som ikke har etiketter. Derudover er der en ny navigationstilstand med vinduer.

Vinduesnavigation

Med vinduesnavigationen kan du skifte mellem forskellige sektioner på skærmen, f.eks. notifikationsbjælken, hovedindholdet og tastaturet.

Sådan skifter du vinduer:

• På enheder med bevægelser med flere fingre: Stryg nedad med 4 fingre.
  • På enheder uden bevægelser med flere fingre: Stryg opad og derefter nedad i én bevægelse for at skifte indstillinger for oplæsning. Gentag bevægelsen, indtil vinduesnavigationen er valgt, og stryg derefter nedad med én finger for at gå til det næste vindue.

Automatisk oplæsning af tekst på billeder

TalkBack læser den tekst op, der vises i billeder uden etiketter. Din enhed behandler automatisk billedet, hvilket betyder, at billederne ikke sendes til en server, og du behøver ikke at have en internetforbindelse.

Hvis du har brug for yderligere hjælp til TalkBack, kan du kontakte Googles support til brugere med handicap.