Novetats de TalkBack 12.1

TalkBack 12.1 inclou subtítols automàtics per a les imatges sense etiquetar que contenen text i un nou mode navegació amb finestres.

Navegació per finestres

El mode de navegació per finestres et permet canviar entre diferents seccions de la pantalla, com ara la barra de notificacions, el contingut principal i el teclat.

Per canviar de finestra:

• En dispositius que admeten gestos amb diversos dits: llisca cap avall amb quatre dits.
  • En dispositius que no admeten gestos amb diversos dits: llisca cap amunt i cap avall per canviar els controls de lectura amb un sol moviment. Repeteix el gest fins que se seleccioni el mode de navegació per finestres i, a continuació, llisca cap avall amb un dit per navegar fins a la finestra següent.

Subtítols automàtics per a imatges amb text

TalkBack et llegeix el text que apareix a les imatges sense etiqueta. El dispositiu processa automàticament la imatge, és a dir, les imatges no s'envien a cap servidor i no necessites connexió a Internet.

Per obtenir més ajuda amb TalkBack, contacta amb l'equip d'assistència de Google per a persones amb discapacitat.