Feilsøk Project Activate

Hvis du har problemer med Project Activate, kan du bruke disse feilsøkingstrinnene.

Enheten registrerer ikke uttrykkene eller bevegelsene mine

Sørg for at du er i et rom med god belysning

Det kan være vanskelig for Project Activates datasynmodeller å registrere bevegelser i svak belysning. Hvis du bruker Project Activate om natten, bør du la et lys stå på, slik at kameraet kan gjenkjenne ansiktet ditt og bevegelsene dine.

Reduser innstillingen for bevegelsesfølsomhet

1. Trykk på Settings (Innstillinger) øverst til høyre.
  2. Trykk på Edit (Registrer) til høyre for et uttrykk.
  3. Trykk på rullegardinmenyen Gesture sensitivity (Bevegelsesfølsomhet), og velg en følsomhet.
  4. Trykk på Test settings (Testinnstillinger) for å finne den beste verdien for deg.

Sjekk telefonens plassering

Ansiktet ditt må være i synsfeltet til kameraet for at du skal kunne bruke bevegelsesgjenkjenning. Blikkbevegelser fungerer best når telefonen er festet foran deg, rett under øyehøyde.

Jeg får utilsiktede registreringer av ansiktsuttrykk og øyebevegelser

Eksperimenter med testinnstillingene for å finne den som passer best

1. Trykk på Settings (Innstillinger) øverst til høyre.
  2. Trykk på Edit (Rediger) til høyre for et uttrykk.
  3. Under «Ignore gestures» («Ignorer bevegelser») øker du Shorter than-verdien (Kortere enn) fra 1,0 sekunder til en høyere verdi.
  4. Finn en verdi som reduserer sjansen for utilsiktet registrering av bevegelser, men som ikke gjør det for vanskelig for appen å registrere dem.

Uttrykket «Hev øyenbrynene» registrerer ikke øyenbrynbevegelsene mine

Registrering av øyenbryn blokkeres hvis munnen din er åpen. Øyenbryngjenkjenningen i Project Activate er programmert til å avbryte registreringen hvis den oppdager at munnen din er åpen. Sørg for at du holder munnen lukket når du bruker dette uttrykket.

Få mer hjelp

Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte Google brukerstøtte for brukere med nedsatt funksjonsevne.