Kom i gang med Project Activate

Project Activate er en kommunikasjonsapp som er utviklet for personer som ikke kan snakke eller bruke teknologi med hendene. Med Project Activate kan du sende tekstmeldinger, ringe, si fraser eller spille av lydfiler når du gjør bevegelser.

Viktig: Project Activate er bare tilgjengelig på engelsk.

Android Accessibility | Communicate using facial gestures and preset actions

Før du begynner

• Appen bruker kameraet til å gjenkjenne uttrykkene og bevegelsene dine.
  • Du må ha et telefonabonnement for å kunne ringe og sende tekstmeldinger. Du kan fortsatt bruke andre funksjoner i Project Activate uten å ha et telefonabonnement.

Konfigurer Project Activate

1. Last ned Project Activate fra Google Play-butikken.
  2. Åpne Project Activate-appen, godta vilkårene på samtykkeskjermen, og gi kameratilgang.
  3. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger og så Ny Snarvei.
  4. Velg en bevegelse du kan utføre komfortabelt og stabilt, som skal starte meldingen.
  5. Velg en handling.
    • Si en frase.
    • Spill av en lydfil.
    • Send en tekstmelding.
    • Ring.

Slik brukes dataene dine

Alle bilder som brukes av Project Activate, behandles på enheten din og lagres aldri. Innstillinger og lydfiler lagres imidlertid på enheten. De eneste dataene som sendes fra enheten din til Google, er anonyme bruksdata.

Få mer hjelp

Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte Google brukerstøtte for brukere med nedsatt funksjonsevne.