Uppgradera din Voice-prenumeration

Om du köpte din tjänst från en återförsäljare går du hit istället  |  Har jag en återförsäljare?

Uppgradera din Voice-prenumeration om du vill få företagsfunktioner eller lägga till internationella platser. Du kan uppgradera när som helst.

Vad du bör veta innan du uppgraderar

• När du uppgraderar får alla som har en Voice-licens samma prenumeration. Du kan till exempel inte uppgradera vissa användare till Voice Premier medan andra fortsätter att använda Voice Standard.
  • Är du osäker på vilken prenumeration du ska uppgradera till? Jämförelse av funktionerna

Uppgradera din Voice-prenumeration

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ett konto som har behörighet som avancerad administratör (slutar inte på @gmail.com).

2. Från administratörskonsolen öppnar du menyn följt av Faktureringföljt avUppgraderingar och tillägg.
  3. Till vänster klickar du på Google Voice.
  4. I Google Voice Starter eller Google Voice Standard klickar du på Byt.
  5. Klicka på Kassaföljt avBeställ.

Relaterade ämnen