Uw Voice-abonnement upgraden

Als u uw service bij een reseller heeft aangeschaft, kijkt u hier |  Heb ik een reseller?

Upgrade uw Voice-abonnement om zakelijke functies te krijgen of internationale locaties toe te voegen. U kunt upgraden wanneer u wilt.

Wat u moet weten voordat u een upgrade uitvoert

• Als u een upgrade uitvoert, krijgt iedereen met een Voice-licentie hetzelfde abonnement. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk bepaalde gebruikers te upgraden naar Voice Premier terwijl de rest Voice Standard blijft gebruiken.
  • Weet u niet zeker naar welk abonnement u wilt upgraden? Functies vergelijken

Uw Voice-abonnement upgraden

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met een account met hoofdbeheerdersrechten (eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Factureringand then Upgrades en add-ons.
  3. Klik links op Google Voice.
  4. Klik bij Google Voice Starter of Google Voice Standard op Overschakelen.
  5. Klik op Betalen and then Bestelling plaatsen.