Werkt u met externe collega's en collega's op kantoor? Bekijk hoe u productief kunt blijven in hybride werkomgevingen

Spam beheren

Als Google Groepen niet beschikbaar is in uw werk- of schoolaccount, vraagt u uw beheerder om Google Groepen voor bedrijven aan te zetten. " "

Groepseigenaren en gebruikers met de juiste rechten kunnen spam beheren op de volgende manieren.

Opmerking: Als u een groep of de content daarin markeert als spam, wordt u niet afgemeld voor de groep. Als u zich wilt afmelden, volgt u de stappen in Een groep verlaten of afmelden voor e-mails.

Content markeren als spam

Hiervoor moet je het recht 'Wie kan gesprekken bekijken' hebben.

Content die u markeert als spam, wordt verborgen in uw weergave. De content wordt echter niet verborgen voor andere groepsleden.

Als u content markeert als spam, krijgt Google een kopie van de content. Google kan deze analyseren om gebruikers te beschermen tegen spam en misbruik. Google neemt alleen contact op met mensen die een melding sturen als er meer informatie nodig is.

1. Log in bij Google Groepen.
  2. (Optioneel) Als u een groep wilt zoeken waarvan u niet de eigenaar bent, klikt u in het linkervenster op Alle groepen.
  3. Klik op de naam van een groep.
  4. Plaats de muisaanwijzer op een gesprek en vink het vakje ernaast aan.
  5. Klik rechtsboven op Misbruik melden .

Content verwijderen die spam bevat

Hiervoor moet je het recht 'Wie kan content modereren' hebben.

Verwijderde berichten kunnen niet meer worden hersteld.

1. Log in bij Google Groepen.
  2. (Optioneel) Als u een groep wilt zoeken waarvan u niet de eigenaar bent, klikt u in het linkervenster op Alle groepen.
  3. Klik op de naam van een groep.
  4. Plaats de muisaanwijzer op een gesprek en vink het vakje ernaast aan.
  5. Klik rechtsboven op Verwijderen .

Een hele groep markeren als spam

Hiervoor moet je het recht 'Wie kan de groep zien' hebben.

1. Log in bij Google Groepen.
  2. (Optioneel) Als u een groep wilt zoeken waarvan u niet de eigenaar bent, klikt u in het linkervenster op Alle groepen.
  3. Klik op de naam van een groep.
  4. Klik bovenaan, onder de groepsnaam, op Meer and thenBeledigende groep melden.

Een groep verwijderen die is gemarkeerd als spam

Als u de eigenaar bent van een groep die is gemarkeerd als spam of die veel spamcontent bevat, kunt u de hele groep verwijderen. Verwijderde groepen kunnen niet meer worden hersteld.

Zie Een groep verwijderen of instellen dat leden niet kunnen posten voor meer informatie.