Byta Google Workspace-prenumeration

Google Workspace finns i flera olika utgåvor beroende på dina behov. Den utgåva du byter till avgör vilka funktioner som är tillgängliga för dig och för användarna i din organisation.

Tips! Är du osäker på vilken utgåva du har? Du kan se din nuvarande prenumeration och betalningsplan på sidan Faktureringföljt avHantera prenumerationer i Googles administratörskonsol. Mer information finns i Vilken utgåva och betalningsplan har jag?

Innan du börjar

Om du byter prenumeration behandlas kontot som ett nytt konto när det gäller tidsberoende funktioner. Låt säga att en funktion i Google Chat var inaktiverad som standard för konton som skapades före ett visst datum och på för konton som skapades efter ett visst datum. Ditt gamla konto skapades före datumet så du är van vid att funktionen är inaktiverad. Sedan byter du konto. Eftersom det är efter datumet är funktionen nu aktiverad som standard. Du kan spåra nya funktionslanseringar per produkt. Mer information finns i Nyheter i Google Workspace.

Byta prenumeration

1. Identifiera den Google Workspace-utgåva som passar din organisation.

Tänk på antal användare, krav på lagring och funktioner du använder för närvarande eller vill använda. Jämför Google Workspace-utgåvor

2. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

3. Från administratörskonsolen öppnar du menyn följt av Faktureringföljt avUppgraderingar och tillägg.
  4. (Valfritt) Om du inte är säker på vilken Google Workspace-utgåva du vill ha kan du filtrera de tillgängliga utgåvorna baserat på de funktioner de innehåller.
    1. Klicka på Filtrera efter funktioner högst upp.
    2. Markera kryssrutan för de funktioner du vill ha.
    3. Klicka på Tillämpa längst ned till höger.

Endast de utgåvor som innehåller de funktioner du vill ha visas.

4. Om du vill ändra filter klickar du på Nummer filter som tillämpas eller på Rensa filter för att börja om och visa alla utgåvor.
  5. Bredvid den utgåva du vill byta klickar du på Uppgradera, Nedgradera eller Byt.
  6. Följ anvisningarna på skärmen för att göra överflyttningen.

Överflyttningen till en ny utgåva påverkar inte din data eller tillgängligheten för tjänsterna.

Business-utgåvor (1–300 användare)

JÄMFÖRELSE AV FUNKTIONERNA  Se priser

Business Starter Professionell e-post- och produktivitetssvit för upp till 300 användare med 30 GB för varje användare Byt till Business Starter
Business Standard Förbättrad produktivitetssvit för upp till 300 användare med 2 TB lagringsutrymme för varje användare Byt till Business Standard
Business Plus Avancerad produktivitetssvit för upp till 300 användare med 5 TB lagringsutrymme för varje användare Byt till Business Plus

Enterprise-utgåvor

JÄMFÖRELSE AV FUNKTIONERNA

Enterprise Standard Komplett svit med produktivitets- och samarbetsappar med flexibel lagring och säkerhet och hantering i företagsklass. Byt till Enterprise Standard
Enterprise Plus Kompletta funktioner för produktivitet och samarbete med flexibelt lagringsutrymme och de mest avancerade funktionerna för säkerhet och efterlevnad. Byt till Enterprise Plus

Relaterade ämnen