De overdracht van lidmaatschappen heeft invloed op de toegang tot groepen

Deze pagina is voor beheerders. Als u groepen voor uw eigen account wilt beheren, gaat u naar het Helpcentrum van Google Groepen.

U kunt leden zonder Google Workspace-mailadres toevoegen aan groepen. Als u later Google Workspace-gebruikersaccounts maakt voor die e-mailadressen, worden groepslidmaatschappen automatisch overgezet naar de nieuwe accounts. De overdracht vindt meestal binnen 24 uur plaats. Het kan echter vier dagen duren voordat alle lidmaatschappen zijn overgedragen naar de nieuwe accounts.

Problemen die kunnen optreden tijdens de overdracht van lidmaatschappen

• Het Google Workspace-profiel van het lid is mogelijk uitgegrijsd in de Beheerdersconsole.
  • Leden kunnen groepen waar ze bijhoren mogelijk niet zien of openen.
  • Leden zien mogelijk geen documenten of mappen die met een groep zijn gedeeld.

De e-mailbezorging voor groepen wordt niet beïnvloed door de lidmaatschapsoverdrachten.

Heb je meer hulp nodig?

Neem contact op met Google Workspace-support.