Ladda ned data från Cloud Search

Du kan exportera och ladda ned organisationens Google Cloud Search-data som inte har raderats på samma sätt som för andra Google Workspace-tjänster. Processen för att ladda ned din data beror på vilken typ av data du vill ha. Identiska sökfrågor inom en kort tidsram tas bara med en gång i exporten.

Data som indexeras från externa kataloger: Eftersom denna data kom från dina egna källor har du den redan. Vi tillhandahåller inget sätt att ladda ned denna data.

Data från Google Workspace-tjänster, till exempel e-postmeddelanden från Gmail och filer från Drive: Till skillnad från data som indexeras från externa kataloger kan du använda ett automatiskt verktyg, verktyget Dataexport för att exportera organisationens data.

Cloud Search-data: Du kan ladda ned denna data via verktyget för dataexport.

Exporterad data från Google Cloud Search kan omfatta:

• Datakällor
  • Scheman för datakälla
  • Sökappar
  • Sökaktivitet
  • Klick
  • Vyer på startsidan