Overzicht van Work Insights-beheer

Deze functie wordt ondersteund in de volgende versies: Enterprise Plus, Enterprise Essentials Plus. Versies vergelijken

Work Insights biedt uitgebreide statistieken over het gebruik van Google Workspace in uw organisatie. Op het Work Insights-dashboard kunnen werknemers als beheerders, managers en HR-medewerkers gegevensgestuurde inzichten krijgen over het gebruik van Google Workspace, werkpatronen en samenwerking tussen teams.

Ga naar het Helpcentrum voor Work Insights voor meer informatie over toegang tot het Work Insights-dashboard, hoe u de statistieken kunt bekijken en analyseren en hoe u problemen met Google Workspace-gebruik kunt oplossen.

Work Insights instellen

Als beheerder moet u eerst bepalen van welke teams de gebruiksgegevens zichtbaar moeten zijn op het Work Insights-dashboard. Daarna kunt u andere werknemers toegang geven tot de teamgegevens op het dashboard. Afhankelijk van de rechten die u ze geeft, kunnen deze werknemers gegevens filteren op de volgende soorten teams:

• Organisatie-eenheden: Teams georganiseerd volgens de structuur van uw organisatie. Als u gebruikers toegang geeft tot gegevens van meerdere organisatie-eenheden, kunnen ze de gegevens filteren op organisatie-eenheid. Meer informatie over organisatie-eenheden
  • Groepen op de toelatingslijst: Teams georganiseerd in groepen (zoals mailinglijsten).U kunt gebruikers alleen toegang geven tot de gegevens van alle groepen op de toelatingslijst, niet die van specifieke groepen. Gebruikers kunnen de gegevens filteren per groep. Meer informatie over groepen
  • Teams van managers: Teams met ondergeschikten van een bepaalde manager en andere managers die ondergeschikt zijn aan deze manager. Gebruikers kunnen de gegevens filteren op de teams in de bedrijfshiërarchie.

Beschikbaarheid van Work Insights

Work Insights is alleen beschikbaar als uw organisatie de ondersteunde versie gebruikt die hierboven wordt genoemd. Als uw organisatie deze versie heeft, maar u geen toegang heeft tot Work Insights, neemt u contact op met uw Google-salesmedewerker.

Opmerking: Als uw organisatie andere typen licenties heeft, kunt u in Work Insights ook de gegevens bekijken van gebruikers met die typen licenties.

Privacyfuncties in Work Insights

Work Insights bevat functies om de privacy van gebruikersgegevens te waarborgen. Zie Work Insights en gebruikersvertrouwen voor meer informatie.

Goedkeuring krijgen

Voordat u Work Insights gaat gebruiken, raadt Google u aan te overleggen met het juridische en HR-team van uw organisatie.