Add-ons voor Agenda toestaan

U en uw gebruikers kunnen add-ons installeren om meer te kunnen doen met Google Agenda. U kunt dit bijvoorbeeld doen als uw bedrijf wil dat Google Agenda werkt met GoToMeeting™ of Webex®.

Zie Extra Agenda-tools gebruiken voor installatiegegevens voor uw gebruikers.

Add-ons beschikbaar maken voor gebruikers

U kunt add-ons installeren voor uw hele organisatie of voor een bepaalde groep gebruikers. Zie Marketplace-apps installeren voor meer informatie.

Bepalen welke add-ons gebruikers kunnen installeren

Als G Suite-beheerder kunt u het volgende:

• Gebruikers toestaan add-ons zelf te installeren
  • Voorkomen dat gebruikers add-ons installeren
  • Bepalen welke add-ons beschikbaar zijn voor gebruikers

Zie Gebruikersinstallatie van Marketplace-apps bepalen voor meer informatie.

Relevante links