.realtor: Verifiera domänen

Tips! För enkelhetens skull kan du utöka stegen i artikeln och skriva ut den så att du har tillgång till informationen under verifieringsprocessen.

Varför måste jag verifiera domänen?

När du har verifierat att du äger domänen kan du börja använda Google-tjänsten, som G Suite, Drive Enterprise eller Cloud Identity. Om du har G Suite kan du börja använda Gmail, Google Drive och alla andra tjänster som ingår på G Suite-kontot.

Steg 1: Få din unika verifieringspost

Om du redan har registrerat dig för G Suite men inte slutfört konfigurationen kan du fortsätta där du slutade.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Längst upp på startsidan för administratörskonsolen klickar du på Klicka här för att fortsätta konfigurera administratörskonsolen.

En röd cirkel markerar Konfigurera administratörskonsol. Klicka här för att komma igång. Alternativ högst upp på administratörskonsolen.

3. Klicka på Verifiera

En röd cirkel markerar knappen Verifiera i det första steget i guiden.

4. Klicka på Fortsätt för att verifiera domänen med en TXT-post. Du kan även klicka på Byt verifieringsmetod om du behöver använda en annan metod.En röd cirkel markerar knappen Fortsätt längst ned på sidan Så här fungerar det.
  5. Klicka på Kopiera för att kopiera din unika verifieringspost.En röd cirkel markerar knappen Kopiera bredvid TXT-verifieringsposten.
Steg 2: Logga in på domänvärden
  1. På sidan Verifiera din domän och konfigurera e-post i installationsguiden klickar du på länken för att öppna inloggningssidan för domänvärden på en ny flik.

Obs! Om installationsguiden inte innehåller en länk till din domän öppnar du webbplatsen .realtor™ på en ny flik. Ha installationsguiden öppen på den första fliken.

2. Ange e-postadressen och lösenordet som du skapade när du köpte domänen från .realtor.

Om du inte känner till kontouppgifterna återställer du lösenordet eller hittar din e-postadress.

3. Klicka på Logga in.
Steg 3: Lägg till verifieringsposten i domänens DNS-poster
  1. Välj den domän hos .realtor som du vill verifiera för G Suite.
  2. Klicka på Manage Domain (hantera domän).
  3. På fliken Advanced DNS klickar du på Add DNS record (lägg till DNS-poster).

The Advanced DNS tab is open and the Add DNS Record button is available.

4. Under Record Type (typ av post) väljer du MX record (MX-post).

TXT record is selected on the list of Record Types

5. I fältet Host (värd) väljer du @ (blank).

The TXT record fields are open

6. I fältet Value (värde) klistrar du in hela verifieringsposten som du kopierade i steg 1.
  7. I fältet Time to Live (TTL) (TTL-värde) väljer du 1800 sec (30 min).
  8. Klicka på Lägg till post.
Steg 4: Uppmana Google att verifiera
  1. Återgå till administratörskonsolen. Vid behov klickar du på länken högst upp på sidan för att fortsätta konfigurera administratörskonsolen.

En röd cirkel markerar Konfigurera administratörskonsol. Klicka här för att komma igång. Alternativ högst upp på administratörskonsolen.

2. Öppna sidan Verifiera din domän

3. Rulla längst ned på sidan och klicka på Verifiera min domän.

A red circle highlights the Verify My Domain button on Step 5. Add your TXT Record page of the wizard

G Suite: Nästa steg

Nu är det dags att konfigurera Gmail med G Suite-kontot.

1. Håll administratörskonsolen och domänvärdsidorna öppna.
  2. På en separat flik eller i ett separat fönster öppnar du anvisningarna för att konfigurera Gmail (MX-poster) med din värd.