Kända problem och begränsningar för Google Voice

Google Voice har följande kända problem:

Voice begränsar samtal till betalnummer

Voice blockerar samtal till betalnummer som debiterar uppringare extra kostnader som inte är relaterade till fjärrsamtal (till exempel amerikanska nummer som börjar med 900).

Lösning: Använd den inbyggda samtalsappen på en mobiltelefon eller annan telefontjänst för att ringa dessa samtal.

Röstsamtal kan inte användas i klassiska Hangouts

Google Chat ersätter klassiska Hangouts.

Lösning: Vi rekommenderar att du hanterar samtal och sms från voice.google.com eller från mobilappen Google Voice.

Ändringar av riktnummer i Frankrike

Frankrike har inte längre över 400 lokala riktnummer för Google Voice. 01–05-koder används nu på Frankrikes fastland, på samma sätt som 09-koder. Den här ändringen kan påverka tillgängligheten för telefonnummer med specifika riktnummer.

Lösning: Om du skaffar ett Voice-nummer för en fransk plats ska du välja ett i inom riktnummerkod 01–05.