Een apparaat vergrendelen en het wachtwoord resetten (Android)

Deze functie wordt ondersteund in de volgende versies: Frontline Standard, Business Plus, Enterprise Standard en Enterprise Plus, Education Standard, Education Plus en Endpoint Education Upgrade, G Suite Business en Cloud Identity Premium. Versies vergelijken

Deze functie is alleen beschikbaar voor Android-apparaten in de modus Apparaateigenaar die u toevoegt aan de inventaris van apparaten die eigendom zijn van het bedrijf. Meer informatie

Als beheerder kunt u de gegevens van uw organisatie beschermen door een Android-apparaat dat eigendom is van het bedrijf te vergrendelen. U kunt ook het apparaatwachtwoord resetten.

Een apparaat vergrendelen

Als u een apparaat vergrendelt, moeten gebruikers een wachtwoord invoeren voordat ze het apparaat kunnen gebruiken.

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then  Apparatenand thenMobiele apparaten.
  3. Selecteer het apparaat en klik op Apparaat vergrendelen.

Een apparaatwachtwoord resetten

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then  Apparatenand thenMobiele apparaten.
  3. Selecteer het apparaat en klik op Apparaatwachtwoord resetten.
  4. Voer het nieuwe wachtwoord in en bevestig dit.
    Zorg dat de wachtwoorden overeenkomen en dat ze voldoen aan de vereisten van uw bedrijf.
  5. Klik op Wachtwoord resetten.