MX-records: MyDomain.com (MijnDomein.com)

1. Meld u aan bij uw account op MyDomain.com account (MijnDomein.nl)
  2. Klik op het tabblad My Services (Mijn services).
  3. Klik onder Manage My Services (Mijn services beheren) op Manage Services (Services beheren) in het pakket voor webhosting waarover u beschikt.
  4. Ga naar Domain Overview (Domeinoverzicht).
  5. Klik op Domain Administration (Domeinbeheer).
  6. Kies de domeinnaam die u wilt wijzigen.
  7. Klik op het tabblad DNS en kies DNS Records (DNS-records).
  8. Klik op Add New DNS Record (Nieuwe DNS-record toevoegen).
  9. Selecteer in de vervolgkeuzelijst de optie MX en klik op Next (Volgende).
  10. Voer achtereenvolgens deze gegevens in:
    Mail Domain Preference Mail Exchanger (Gewenste e-mailuitwisselaar voor e-maildomein)
    (leeg laten) Very High (Zeer hoog) (10) ASPMX.L.GOOGLE.COM.
    (leeg laten) High (Hoog) (20) ALT1.ASPMX.L.GOOGLE.COM.
    (leeg laten) Normal (Normaal) (30) ALT2.ASPMX.L.GOOGLE.COM.
    (leeg laten) Low (Laag) (20) ASPMX2.GOOGLEMAIL.COM.
    (leeg laten) Low (Laag) (40) ASPMX3.GOOGLEMAIL.COM.
    (leeg laten) Low (Laag) (40) ASPMX4.GOOGLEMAIL.COM.
    (leeg laten) Low (Laag) (40) ASPMX5.GOOGLEMAIL.COM.
  11. Klik telkens op Finish (Voltooien) nadat u een record heeft ingesteld, en voer vervolgens stap 8 tot en met 11 opnieuw uit.