E-postroutning

Inställning för e-postrutt

Den här funktionen är inte tillgänglig i den gamla kostnadsfria utgåvan av Google Apps.

Inställningen E-postrutt kommer inom kort att tas bort och ersättas av inställningen Rutt. Under övergångsperioden är inställningarna för e-postrutt fortfarande synliga på administratörskonsolen. De är märkta med en röd tagg med texten "utfasad". Inställningarna fungerar fortfarande för rutter på domännivå och catch-all-adress, men du kan inte redigera dem eller skapa nya.

Om du använde inställningen för e-postrutt för att konfigurera rutten på domännivå och för catch-all-adress, måste du konvertera konfigurationerna

Den gamla implementeringen av rutter på användarnivå stöds i nuläget fortfarande om du använder den gamla kostnadsfria utgåvan av Google Apps.

Vägledning om rutter och tips finns i E-postdirigering och leverans