Doorsturen van e-mail

Instelling E-mailrouting

Deze functie is niet beschikbaar in de oude gratis versie van Google Apps.

De instelling E-mailrouting is beëindigd en wordt binnenkort verwijderd. De instelling Routing vervangt deze instelling. Tijdens de overgangsperiode zijn de instellingen voor e-mailrouting nog zichtbaar in de Admin Console. Deze bevatten de rode tag Beëindigd. De instellingen werken nog voor routing op domeinniveau en naar verzameladressen, maar u kunt ze niet bewerken of nieuwe instellingen maken.

Als u de instelling E-mailrouting gebruikte om routing op domeinniveau en naar verzameladressen te configureren, moet u deze configuraties converteren

Als u oude routingsinstellingen op gebruikersniveau heeft geïmplementeerd, blijven deze werken indien u de oude gratis versie van Google Apps gebruikt.

Zie E-mailrouting en -bezorging voor richtlijnen en praktische tips voor routing.