Over automatische gebruikersregistratie

Google ondersteunt automatische gebruikersregistratie voor veel populaire cloud-apps. Met automatische gebruikersregistratie kunt u automatisch wijzigingen aan gebruikersidentiteiten in de Google Beheerdersconsole laten opslaan voor alle ondersteunde apps. Gebruikers worden elke paar uur gesynchroniseerd.

Automatische registratie werkt alleen voor actieve, opgeschorte of verwijderde gebruikers. Gearchiveerde gebruikers worden niet meegenomen.

Opmerking: Business Starter- en Frontline Starter-klanten kunnen maximaal 3 apps instellen voor automatische gebruikersregistratie. Voor de versies Business Standard, Business Plus en Enterprise is er geen registratielimiet.

Aan de slag

1. Stel SSO in met Google als uw IdP voor een of meer van onze ondersteunde apps.

Bekijk de stappen voor de gewenste app in onze SAML-catalogus.

2. Stel automatische registratie in voor de app.

Zoek de stappen voor de gewenste app: Apps waarvoor automatische registratie wordt ondersteund