Kvalificeringsprogram för kringutrustning till Google Meet-maskinvara

Kvalificeringsprogrammet för kringutrustning till Google Meet-maskinvara tillhandahåller kunder med den infrastruktur de behöver för att veta att deras kringutrustning är kompatibel med Google Meet-maskinvara. Som en del av programmet utför Googles partnerlabb en uppsättning publicerade tester i syfte att säkerställa att enheterna uppfyller alla krav på kompatibilitet. Godkända enheter finns på listan över kvalificerad kringutrustning för Google Meet.

Kvalificera en enhet

Om du är leverantör eller tillverkare och intresserad av kvalificering fyller du i det här formuläret.

Krav

Innan en enhet kvalificeras måste leverantören

• ha ett legitimt och långsiktigt intresse i att skapa kringutrustning för Google Meet-maskinvara
  • underteckna Googles avtal för samutveckling och ett avtal för maskinvarusupport
  • uppfylla alla testkriterier som anges i specifikationerna för kvalificering
  • slutföra kvalificeringstestet med Googles godkända labb och få en godkänd rapport
  • integrera ett uppdateringsprogram för firmware med öppen källkod och tillhörande tester i Chrome OS för kameror och högtalarmikrofoner.

Så här kvalificerar du en enhet

Om du är leverantör eller tillverkare och vill kvalificera en enhet måste göra följande:

1. Om du vill begära kvalificering fyller du i det här formuläret
  2. Underteckna Googles sekretessavtal
  3. Google planerar in ett första samtal för att diskutera kvalificering av enheten och tillhandahålla testspecifikationer för granskning.
  4. Skicka exempelutrustning till Google för en första utvärdering.
  5. Fyll i ansökningsformuläret för kvalificering av kringutrustning.
  6. Underteckna avtalet om samutveckling och maskinvarusupport.
  7. (Valfritt) Utför förhandscertifieringstest på ett godkänt labb från tredje part.
  8. Skicka exempelenheter för test till ett godkänt tredjepartslabb.
  9. Google ger testresultaten till dig.
  10. När du blivit godkänd och uppfyllt alla krav läggs enheten till i listan över kvalificerad kringutrustning för Google Meet.