Kwalificatieprogramma voor randapparatuur voor Google Meet-hardware

Met het kwalificatieprogramma voor randapparatuur voor Google Meet weten klanten dat de randapparatuur die ze kiezen, optimaal werkt met hun Google Meet-hardware. Als onderdeel van het programma voert het partnerlab van Google gepubliceerde tests uit om er zeker van te zijn dat een apparaat voldoet aan alle vereisten voor kwaliteit, betrouwbaarheid en interoperabiliteit. Goedgekeurde apparaten staan op de lijst met gekwalificeerde randapparatuur voor Google Meet.

Een apparaat laten kwalificeren

Als je leverancier of fabrikant bent en een apparaat wilt laten kwalificeren, vul je dit formulier in.

Vereisten

Voordat een apparaat in aanmerking komt voor kwalificatie, moet de leverancier het volgende doen:

• Een legitiem en langetermijnbelang hebben bij het maken van randapparatuur voor Google Meet-hardware.
  • De Co-Development Agreement (Overeenkomst voor medeontwikkelaars) en Hardware Support Agreement (Overeenkomst voor hardwaresupport) van Google ondertekenen.
  • Voldoen aan alle testcriteria die in de opgegeven kwalificatiespecificaties staan.
  • Slagen voor kwalificatietests in het door Google goedgekeurde lab en hiervan een rapport ontvangen.
  • Een open source firmware-updateprogramma en bijbehorende tests integreren in Chrome OS voor camera's en speakermicrofoons.

Hoe kan ik een apparaat laten kwalificeren?

Als je leverancier of fabrikant bent en een apparaat wilt laten kwalificeren, moet je het volgende doen:

1. Vul dit formulier in om kwalificatie aan te vragen.
  2. Onderteken de geheimhoudingsverklaring van Google.
  3. Google plant dan een eerste gesprek om de apparaatkwalificatie te bespreken en je de testspecificatie voor te leggen ter beoordeling.
  4. Verzend een exemplaar van het apparaat naar Google voor een eerste evaluatie.
  5. Vul het aanvraagformulier voor kwalificatie van randapparatuur in.
  6. Onderteken de Co-Development Agreement (Overeenkomst voor medeontwikkelaars) en Hardware Support Agreement (Overeenkomst voor hardwaresupport) van Google.
  7. (Optioneel) Voer pre-certificeringstests uit in een goedgekeurd lab van derden.
  8. Verzend de apparaten naar een goedgekeurd lab van derden om te worden getest.
  9. Google stuurt je de testresultaten terug.
  10. Nadat je een rapport hebt ontvangen waarin staat dat het apparaat is geslaagd voor de tests en als je aan alle vereisten voldoet, wordt het apparaat toegevoegd aan de lijst met gekwalificeerde randapparatuur voor Google Meet.