Visa händelser på mobila enheter

Den här funktionen är tillgänglig med G Suite Business och Enterprise. Jämför versioner

Du kan visa en aktivitetsrapport för Android och Apple® iOS®-enheter som används i din organisation. Du kan till exempel se om en användares enhet uppfyller de policyer som du har angett på enheten. Du kan granska en logg över aktiviteten på enheter i Google Administratörskonsol. Vad du ser beror på enheten och användarkontot.

Innan du börjar

Visa händelser för Android- och iOS-enheter så här:

• Enheterna måste hanteras med hjälp av avancerad mobilhantering. Läs mer om att konfigurera hantering av mobila enheter.
  • Enheterna måste synkronisera data med Android-synkronisering eller iOS-synkronisering för G Suite.

Visa aktivitet på enheter (granskningslogg för mobila enheter)

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Öppna Användare på startsidan för administratörskonsolen.
  3. Leta reda på användaren i listan Användare. Läs Söka efter ett användarkonto om du behöver hjälp.
  4. Klicka på användarens namn för att öppna kontosidan.
  5. Klicka på Administrerade enheter om du vill se en lista över användarens enheter.

Pekar på länken Hanterade enheter

6. Håll muspekaren över enhets-id och klicka på MerMerföljt avVisa granskningsinformation.

Mobilgranskningsloggen för den valda enheten öppnas. Läs mer om granskningsloggen för mobila enheter.