Gebeurtenissen op apparaten bekijken

Deze functie wordt ondersteund in de volgende versies: Frontline Standard, Business Plus, Enterprise Standard en Enterprise Plus, Education Standard, Education Plus en Endpoint Education Upgrade, G Suite Business en Cloud Identity Premium. Versies vergelijken

U kunt een rapport bekijken met de activiteiten op Android- en Apple iOS-apparaten die worden gebruikt in uw organisatie. U kunt bijvoorbeeld zien of het apparaat van een gebruiker voldoet aan het beleid dat u op het apparaat heeft ingesteld. De verschillende apparaatactiviteiten staan in een logboek in de Google Beheerdersconsole. Wat u ziet, hangt af van het apparaat en het gebruikersaccount.

Voordat u begint

Als u gebeurtenissen op Android- en iOS-apparaten wilt bekijken, moet het volgende het geval zijn:

• De apparaten moeten worden beheerd met geavanceerd mobiel beheer. Zie Mobiel apparaatbeheer instellen voor meer informatie.
  • De apparaten moeten gegevens synchroniseren met Android Sync of iOS Sync voor Google Workspace.

Apparaatactiviteit bekijken (controlelogboek Apparaten)

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Directoryand thenGebruikers.
  3. Zoek de gebruiker in de lijst Gebruikers. Zie Een gebruikersaccount zoeken als u hulp nodig heeft.
  4. Klik op de naam van de gebruiker om zijn accountpagina te openen.
  5. Klik op Beheerde apparaten om een lijst met de apparaten van de gebruiker te bekijken.

De link 'Beheerde apparaten' wordt aangewezen.
  6. Plaats de muisaanwijzer op de apparaat-ID en klik op Meer and thenControlegegevens weergeven.

Het controlelogboek van het geselecteerde apparaat wordt geopend. Zie Controlelogboek Apparaten voor meer informatie.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.