Installera och konfigurera GCCHN

5. Skapa databasen för anslutare

Skapa databasen för anslutare på din server från mallen google-calconn.ntf som du kopierade när du konfigurerade servrarna

Obs!

Vi rekommenderar att du placerar denna databas i en undermapp på HCL Domino-servern i stället för i rotkatalogen. Kopiera inte mallen till en NSF-fil. Om du gör det körs inte övervakningsagenterna och ACL konfigureras inte korrekt.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.