Installera och konfigurera GCCHN

4. Skapa ett tjänstkonto för domänauktorisering

Om du vill använda ett tjänstkonto för att auktorisera Google Calendar Connector for HCL Notes (GCCHN) för domänen följer du dessa steg.

Steg 1: Skapa ett tjänstkonto

Följ anvisningarna i Skapa ett tjänstkonto.

Steg 2: Kopiera och registrera tjänstkontots DLL

1. Öppna den nedladdade installationssatsen och leta upp rätt fil för service_account_com_dll.dll.

Om du kör en 32-bitarsversion av Domino letar du upp filen i mappen Service Account DLL Win32. Om du kör en 64-bitarsversion letar du upp filen i mappen Service Account DLL x64.

2. Kopiera filen till Domino-programmappen på din anslutarserver (vanligen x:\IBM\Domino, men platsen kan variera beroende på din serverkonfiguration).
  3. Öppna ett kommandotolkfönster i elevated-läge.

Gör detta genom att högerklicka över kommandotolkikonen på Windows Start-meny och välj Kör som administratör.

4. Kontrollera att du har öppnat rätt mapp.

Fortsätt till C:\Windows\System32 för 64-bitars Domino eller C:\Windows\SysWoW64 för 32-bitars Domino.

5. Registrera följande DLL-fil genom att ange följande kommando:

regsvr32.exe c:\IBM\Domino\service_account_com_dll.dll

Ersätt Domino-programmappen med c:\IBM\Domino.

Nästa steg

Skapa databasen för anslutare

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.