Wat wordt ondersteund voor Jamboard?

Softwaresupport

Organisaties die een Jamboard en beheerlicenties hebben gekocht, hebben recht op support voor alle softwareproblemen die vallen onder de Richtlijnen voor technische supportservices.

We bieden support voor problemen met de Jamboard-software, zoals:

• Jamboard-software (de software op het board)
  • Jamboard-tools in een webbrowser
  • Jamboard-pagina's in de Google Beheerdersconsole

We bieden alleen support voor de nieuwste versies van de Jamboard-software en de bijbehorende apps.

App op telefoon en tablet

Organisaties die licenties hebben gekocht, hebben recht op support voor de nieuwste versies van de bijbehorende Jamboard-apps. We bieden support voor de volgende apparaten:

• Android: telefoon/tablet met Android 6.0 Marshmallow of hoger
  • iPhone®: iPhone/iPad met iOS® 9 of hoger

Apparaatondersteuning

Als u een Jamboard en beheerlicenties heeft gekocht en problemen met het apparaat ondervindt die onder de Richtlijnen voor technische supportservices vallen, neemt u contact op met Jamboard-support.

Als u apparaatsupport nodig heeft, neemt u contact op met Jamboard-support. We brengen u in contact met de OEM van het apparaat. Opmerking: Google is niet verantwoordelijk voor de apparaatgarantie.

Ondersteunde randapparaten

Ondersteunde USB-camera's

• Logitech® MeetUp ConferenceCam (bij voorkeur)
  • Logitech PTZ Pro
  • Logitech ConferenceCam Connect
  • Logitech ConferenceCam CC3000e
  • Logitech Webcam C930e
  • Huddly® GO

Ondersteunde USB-speakermicrofooncombinaties

• Google Meet-speakermicrofoon (bij voorkeur)
  • Logitech MeetUp Conference Cam (bij voorkeur)
  • Konftel® Ego
  • Jabra® Speak 410
  • Jabra 810