Problemen met Meet-hardware oplossen

Hier lees je hoe u problemen met Google Meet-hardware kunt oplossen en antwoorden op vragen die u misschien heeft.

Instellen en inschrijven

Tijdens de inschrijving zie ik de foutmelding dat mijn apparaat is gemarkeerd voor beheer door een domein.
Als u ziet: 'Dit apparaat is gemarkeerd voor zakelijk beheer door example.com', betekent dit dat een beheerder het apparaat zo heeft ingesteld dat het automatisch opnieuw wordt ingeschreven in dat domein.
Kies een optie om dit op te lossen:
  • Als het vermelde domein van uw organisatie is, vult u op het scherm met de foutmelding uw accountgegevens in om het apparaat opnieuw in te schrijven.
  • Als het apparaat of je account niet bij het vermelde domein hoort, vraagt u uw beheerder het apparaat uit te schrijven. Vervolgens kunt u het handmatig opnieuw inschrijven. Zie Een apparaat opnieuw inschrijven voor meer informatie.
Moet ik een Google Workspace-account hebben om Google Meet-hardware te gebruiken?
Ja, een Google Workspace-account, inclusief een geverifieerd domein, is vereist om Meet-hardware te kunnen gebruiken. Zie Workspace-vereiste voor meer informatie.

Afstandsbediening

De toetsenbordtaal op de afstandsbediening is onjuist.
Afhankelijk van uw locatie en de toetsenbordtaal waarmee u het Meet-hardwarepakket hebt ingesteld, komt de taal van de bijgevoegde afstandsbediening mogelijk niet overeen met die van het apparaat. Gebruik deze eenmalige oplossing om dit probleem na de installatie op te lossen:
  1. Sluit een USB-toetsenbord aan op het apparaat.
  2. Druk op een toets om het dialoogvenster over de vergadering te openen.
  3. Druk op Ctrl+Shift+spatiebalk om de toetsenbordtaal te wijzigen in V.S.
    Er wordt een pop-up geopend zodat u de taal kunt controleren.
  4. Test de afstandsbediening.
    De toetsen zouden nu moeten kloppen.
Hoe koppel ik de afstandsbediening opnieuw aan de Chromebox?
  1. Sluit de USB-ethernetadapter aan op een USB-poort van de Chromebox.
  2. Houd de afstandsbediening dicht bij de USB-ethernetadapter (liefst binnen 15 tot 20 centimeter).
  3. Druk op de afstandsbediening de knoppen Menu en Geluid uitzetten tegelijk in en houd deze 4 tot 5 seconden vast.

Bestellen en versturen

Waar kan ik terecht met vragen over mijn bestelling?

Als u vragen heeft over bestellingen, neemt u contact op met de Google-salesmedewerker of reseller bij wie u de bestelling heeft geplaatst. Google kan geen vragen over bestellingen beantwoorden.

Hoe kan ik de status bekijken of wijzigen van een bestelling die in behandeling is?

Als u de status van uw bestelling wilt controleren of uw bestelling wilt wijzigen, dient u een supportaanvraag in via het Google Cloud-supportcentrum.

Facturering

Wat moet ik doen als een factuur moet worden aangepast?

Controleer facturen zodra u deze heeft ontvangen. Als u van mening bent dat er een correctie of aanpassing moet worden uitgevoerd, neemt u vóór de op de factuur vermelde vervaldatum contact met ons op. Neem zo snel mogelijk contact op met uw Google-salesmedewerker of stuur een e-mail naar cfm-billing@google.com.

Waar kan ik terecht met vragen over de facturering?
Stuur alle vragen over de facturering naar cfm-billing@google.com.
Mijn service is opgeschort. Wat moet ik doen?

Als uw account is opgeschort omdat een factuur niet is betaald, moet u de factuur zo snel mogelijk betalen.

Als u de service wilt herstellen nadat deze is opgeschort, moet u een geldig betalingsbewijs overleggen waarop te zien is dat u alle openstaande, onbetwiste facturen hebt betaald. Stuur dit naar het e-mailadres dat op de factuur staat. Dit zijn geldige betalingsbewijzen:

• Een bankbevestiging van de overboeking met vermelding van de datum, het bedrag en het referentienummer.
  • Een chequenummer en FedEx-nummer.

Opmerking: Een screenshot van uw ERP-systeem of interne boekhoudsysteem is geen geldig betalingsbewijs.

Licenties

Ik zie geen licenties voor de apparaten die ik heb gekocht.

Dien een supportaanvraag in bij het Google Cloud-supportcentrum voor hulp bij dit probleem.

Hardware-ondersteuning

Is er Chromebox-support?

Zie Contact opnemen met Meet-hardwaresupport voor meer informatie.

Hoe herken ik mijn apparaat in de lijst in de Beheerdersconsole?
Als u niet zeker weet op welke Google Meet-hardwareoptie u moet klikken, kunt u het apparaat herkennen aan het serienummer. Het serienummer staat op de kaart in de doos van het apparaat en op de onderkant van het apparaat zelf.