Konfigurera Meet för organisationen

Om organisationen använder Google Meet kan du konfigurera Meet-funktioner, till exempel inspelning och bakgrundsbilder för användarna. Du kan aktivera funktioner för alla. Eller konfigurera funktioner för olika grupper eller avdelningar.

Konfigurera Meet-funktioner

Konfigurera inspelning och transkription

Möjligheten att spela in och transkribera möten är aktiverad som standard, men Google Drive och Google Dokument måste också vara aktiverade för användarna. Mer information finns på:

Aktivera livestreaming

Låt användarna livestreama möten med personer på ditt företag, till betrodda domäner eller offentligt med YouTube. Mer information finns i Aktivera eller inaktivera livestreaming för Meet.

Använd global telefonåtkomst

Händelser och inbjudningar innehåller ett telefonnummer som gästerna kan använda för att gå med i möten via telefon. Du kan även tillåta avgiftsbelagda inkommande och utgående samtal med nummer från fler länder/regioner. Mer information finns i Konfigurera Internationella samtal i Meet.

Tillåt bakgrunder och effekter

Tillåt att användarna skapar sina egna mötesbakgrunder eller använder specialeffekter. Mer information finns i Tillåta användarna att tillämpa bakgrunder och specialeffekter.

Utforska fler Meet-funktioner

Kolla in alla funktioner som du kan styra, till exempel whiteboard, närvarorapportering och värdkontroller. Mer information finns i Hantera Meet-inställningar (för administratörer).

Utbilda användarna

Hjälp användarna med självstudier, tips och andra resurser från utbildningscentret för Google Workspace.

Relaterade ämnen