Berichten verzenden naar gebruikers

Als beheerder van de Google Workspace- of Cloud Identity-service van uw organisatie kunt u e-mailberichten verzenden naar een of meer gebruikers wanneer u iets wilt communiceren met de mensen in uw organisatie.

Een e-mail sturen

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Directoryand thenGebruikers.
  3. Vink in de lijst Gebruikers het vakje aan voor elke gebruiker aan wie u een bericht wilt verzenden.

Tip: Als alle gebruikers bij dezelfde organisatie-eenheid horen, selecteert u links de organisatie-eenheid om de gebruikers eenvoudiger te vinden. (U moet wellicht linksboven op klikken om de hele organisatiestructuur te zien.) Als de gebruikers bij verschillende organisatie-eenheden horen, selecteert u links Gebruikers uit alle organisatie-eenheden.

4. Klik bovenaan de pagina op Geselecteerde gebruikers e-mailen en verzend het bericht.

Opmerking: U kunt ook een e-mail verzenden vanaf de accountpagina van een gebruiker. Klik in de lijst Gebruikers op de naam van de gebruiker. Klik vervolgens links op Meer E-mail.