Viktig information om GCRS

Läs den här viktiga informationen för att granska förbättringar och nya funktioner i varje version av Google Calendar Resource Sync (GCRS).

Utöka alla  |  Komprimera alla

Viktig information om 1.1.4

8 juni 2023

Nyheter

3-sidig OAuth har tagits bort.

Viktig information om 1.1.3

11 december 2020

Nyheter

Användargränssnittet har uppdaterats till Google Workspace istället för G Suite.

Viktig information om 1.1.2

23 januari 2018

Problem som har åtgärdats

Löst ett fel i GCRS-analysatorn som kan leda till att Google-händelser inte visas i Notes efter en synkroniseringscykel.

Viktig information om 1.1.1

21 november 2017

Problem som har åtgärdats

Åtgärdat fel som gjorde att synkroniseringsprocessen misslyckades om fältets syfte i anteckningshändelsen innehåller formaterad text.

Viktig information om 1.1.0

27 juli 2017

Nyheter

Implementerat ytterligare loggnivå för felsökning av API-problem.

Viktig information om 1.0.9

20 juni 2017

Nyheter

Mindre gränssnitförbättringar.

Problem som har åtgärdats
  • Giltighetsintervallet för OAuth-token är inte längre hårdkodat till en timme. Token-livslängden extraheras nu från JSON-svaret när en token begärs.
  • Notes-felkoder som exporteras från loggdatabasen för anslutare är nu synliga i utdatafilen.

Viktig information om 1.0.8

12 maj 2017

Nyheter
  • GCRS har nu stöd för tjänstkonton för auktoriseringsbegäranden.
  • Versionsnummer rapporteras nu i GCRS-loggen.
Problem som har åtgärdats

GCRS varnar nu användaren under produktauktoriseringen om loggmallen saknas på GCRS-servern.

Viktig information om 1.0.7

28 november 2016

Nyheter
  • Nu kan du köra flera instanser av anslutaren på en och samma Domino-server.
  • Vi har förbättrat matchningen av händelser från Google till Notes genom att lägga till stöd för vysökning.
Problem som har åtgärdats

Händelser som synkroniserades med GCRS och som även migrerades med GAMIN och GSMIN duplicerades i resurskalendrar. Dessa dupliceras inte längre.

Viktig information om 1.0.4

5 oktober 2016

Nyheter

Logotyper och texter har uppdaterats så att de stämmer överens med namnbytet till G Suite.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.