Release-opmerkingen voor GCCHN

Bekijk deze release-opmerkingen om de verbeteringen en nieuwe functies in elke versie van Google Calendar Connector for HCL Notes (GCCHN) te bekijken.

Alles uitvouwen  |  Alles samenvouwen

Release 1.5.2

8 juni 2023

Wat is er nieuw

Driezijdige OAuth is verwijderd.

Versie 1.5.1

11 december 2020

Wat is er nieuw
  • Google Agenda-connector voor IBM Notes heet nu Google Agenda-connector voor HCL Notes (GCCHN).
  • De UI is geüpdatet zodat Google Workspace wordt gebruikt in plaats van G Suite.

Versie 1.5.0

17 augustus 2017

Opgeloste problemen

Webservicereactie werkt nu volledig met JSON.

Versie 1.4.9

27 juli 2017

Wat is er nieuw

Er is een aanvullend logboekniveau geïmplementeerd om problemen met API's op te lossen.

Versie 1.4.8

20 juni 2017

Wat is er nieuw
  • GCCIN slaat nu het versienummer op in de database van de connectorlogboeken.
  • Kleine verbeteringen aan de UI.
Opgeloste problemen
  • De verloopinterval van de OAuth-token is niet meer hardgecodeerd op één uur. De levensduur wordt nu opgehaald via de JSON-reactie wanneer een token wordt opgevraagd.
  • Foutcodes uit Notes die worden geëxporteerd uit de database van het connectorlogboek, zijn nu zichtbaar in het uitvoerbestand.

Versie 1.4.7

6 januari 2017

Opgeloste problemen
  • Afspraken die meerdere dagen lang de hele dag duurden in Google Agenda werden ingekort tot ze maar één dag duurden in de Notes-agenda.
  • Notes-agenda's werden niet goed geüpdatet vanuit Google Agenda als de datumindeling in het besturingssysteem van de Domino-server was ingesteld op jjjj-mm-dd.

Versie 1.4.6

5 oktober 2016

Wat is er nieuw
  • Logo's en tekst zijn geüpdatet overeenkomstig de nieuwe G Suite-benaming.
  • GCCIN ondersteunt nu serviceaccounts voor de autorisatie van verzoeken.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.