Problemen met aangepaste gebruikerskenmerken oplossen

Als beheerder kunt u deze fouten te zien krijgen in de Beheerdersconsole wanneer u aangepaste gebruikerskenmerken configureert:

• Foutmeldingen over verouderde pagina's

• Tijdelijke paginafouten

• Permanente fouten

Foutmeldingen over verouderde pagina's

Foutmeldingen over verouderde pagina's doen zich voor als de browserpagina van de gebruiker niet is vernieuwd en de configuratie van het aangepaste gebruikerskenmerk is gewijzigd buiten deze browsersessie (in een ander browservenster of door een andere gebruiker).

Foutmelding Hoe kunnen deze fouten worden opgelost
CATEGORY_NAME bestaat niet. Probeer de pagina te vernieuwen.  Sluit het dialoogvenster 'Aangepaste kenmerken' en open het opnieuw.
CATEGORY_NAME is al gemaakt.  Sluit het dialoogvenster 'Aangepaste kenmerken' en open het opnieuw.

Tijdelijke paginafouten

U kunt tijdelijke paginafouten oplossen door de actie na enige tijd opnieuw uit te voeren.

Foutmelding Hoe kunnen deze fouten worden opgelost
Helaas. De beheerdersconsole kan niet alle gebruikerskenmerken laden. Probeer het opnieuw.  Sluit het dialoogvenster 'Gebruikers maken/bewerken' en open het opnieuw.

Permanente fouten

Een permanente fout doet zich voor als u de limieten overschrijdt voor het aantal aangepaste categorieën of het aantal kenmerken in alle categorieën samen.

Foutmelding Hoe kunnen deze fouten worden opgelost
Het maximale aantal aangepaste categorieën is 100. Verminder het aantal aangepaste categorieën tot dit minder is dan 100.
Het maximale aantal kenmerken in aangepaste categorieën is 100. Verminder het aantal aangepaste gebruikerskenmerken tot dit minder is dan 100.

Contact opnemen met ondersteuning (alleen Google Workspace)

Als de fout zich blijft voordoen nadat u de stappen heeft uitgevoerd om het probleem op te lossen, kunt u contact opnemen met ​Google Workspace​-ondersteuning.