Vooraf ingevulde inhouddetectoren gebruiken

Gevoelige content opgeven met vooraf ingevulde inhouddetectoren

Deze functie wordt ondersteund in de volgende versies: Frontline Standard; Enterprise Standard en Enterprise Plus; Education Fundamentals, Education Standard, Teaching and Learning Upgrade en Education Plus; Enterprise Essentials Plus.  Versies vergelijken

DLP voor Drive en DLP voor Chat zijn beschikbaar voor Cloud Identity Premium-gebruikers die ook een Google Workspace-licentie hebben. Voor DLP voor Drive moet de licentie de Drive-logboekgebeurtenissen bevatten.

U gebruikt inhouddetectoren met instellingen voor gegevensverlies voorkomen (Data Loss Prevention, DLP) om op te geven welke typen gevoelige content moeten worden gescand en gerapporteerd. Sommige regeltemplates bevatten vooraf ingevulde inhouddetectoren die automatisch zoeken naar gevoelige gegevens en deze rapporteren. Hoe de content wordt gescand en gerapporteerd, hangt af van het type content.

Inhouddetectoren bieden geen garantie dat gevoelige content wordt gedetecteerd. Er gelden beperkingen voor bepaalde toepassingen en bestandstypen.

Vooraf ingevulde inhouddetectoren

Alles uitvouwen  |  Alles samenvouwen

Wereldwijd

Tip: Sommige van de wereldwijde detectoren zijn niet handig voor Gmail. Detectoren als datum en tijd komen bijvoorbeeld voor elke e-mail overeen, omdat alle e-mails een datum en tijd bevatten.

Detector Beschrijving
Advertentie-ID ID's waarmee ontwikkelaars gebruikers vinden voor reclamedoeleinden. Dit zijn onder meer advertentie-ID's van Google Play en Amazon en identifierForAdvertising (IDFA)/identifierForVendor (IDFV) van Apple.
Creditcardnummer

Creditcardnummers zijn 12 tot 19 cijfers lang. Ze worden wereldwijd gebruikt voor betalingen.

Trackingcode voor creditcard Een alfanumerieke tekenreeks van variabele lengte die wordt gebruikt om belangrijke kaarthouderinformatie op te slaan.
Bankrekeningnummer (IBAN)

Een International Bank Account Number (IBAN) is een methode om bankrekeningen te identificeren die internationaal wordt erkend. Het wordt bepaald door de International Standard of Organization (ISO) 13616:2007. ISO 13616: 2007 is opgericht door de European Committee for Banking Standards (ECBS). Een IBAN bestaat uit maximaal 34 alfanumerieke tekens en bevat elementen als een landcode en rekeningnummer.

Bankrekeningnummer (SWIFT)

Een SWIFT-code is hetzelfde als een Bank Identifier Code (BIC). Het is een unieke identificatiecode van een bepaalde bank. Deze codes worden gebruikt bij het overschrijven van geld tussen banken, in het bijzonder bij internationale overboekingen. Banken gebruiken de codes ook om andere berichten uit te wisselen.

ICD 9-CM-lexicon

Het lexicon International Classification of Diseases, Clinical Modification (ICD-9-CM) wordt in de Verenigde Staten gebruikt om diagnostische codes en procedurecodes toe te wijzen, zowel in het ziekenhuis als poliklinisch en in artsenpraktijken. Het is aangelegd door de U.S. National Center for Health Statistics (NCHS). De ICD-9-CM is gebaseerd op de ICD-9, maar is uitgebreider. Het wordt elk jaar geüpdatet op 1 oktober.

ICD 10-CM-lexicon

Net als de codes op de ICD 9-lijst zijn ICD 10-codes een reeks diagnostische codes die zijn gepubliceerd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) om ziektebeelden en doodsoorzaken te omschrijven.

Geboortedatum

De datum waarop iemand is geboren. Ook bekend als:

• verjaardag
  • geb.dat.
  • geboren op
  • datum geboorte
  • geboortejaar
  • geboorte datum
  • geboorte jaar
  • jaar van geboorte
  • dag van geboorte
  • geboortedatum
Naam De naam van een persoon.
Datum Een datum. Bevat de meeste datumnotaties en de namen van wereldwijde feestdagen.
E-mailadres Een e-mailadres. De maximum lengte van de domeinnaam is 255 tekens. De maximum lengte van het lokale gedeelte is 64 tekens.
Telefoonnummer Een telefoonnummer.
MAC-adres Een MAC-adres (Media Access Control) is een ID voor een netwerkadapter.
Lokaal MAC-adres Een lokaal MAC-adres (Media Access Control) is een ID voor een netwerkadapter.
International Mobile Equipment Identity-hardware-ID (IMEI) De IMEI-hardware-ID wordt gebruikt om mobiele telefoons te identificeren.
IP-adres

Een internetprotocol-adres (IP-adres).  De indeling is IPv4 of IPv6.

URL basis Een uniforme bronzoeker.
Domeinnaam Een domeinnaam die wordt geïdentificeerd door de DNS-standaard.
Tijd Een tijdstempel van een bepaald tijdstip op een dag.
Leeftijd De leeftijd van een persoon, gemeten in maanden of jaren.
Etnische groep De etnische groep waar een persoon toe behoort.
Genderidentiteit De genderidentiteit van een persoon.
HTTP-cookie Een standaardmanier om gegevens op te slaan per website. Met deze detector worden headers gevonden die deze cookies bevatten.
Medische context Of medische term. Termen waarmee meestal wordt verwezen naar de medische aandoening of gezondheid van een persoon.
Paspoort Een paspoortnummer dat overeenkomt met paspoortnummers voor de volgende landen: Australië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Japan, Korea, Mexico, Nederland, Polen, Singapore, Spanje, Taiwan, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.
Opslag-ondertekend beleidsdocument Een HTML-formulier dat wordt gebruikt om objecten te uploaden. Deze uploads kunnen bestaande objecten overschrijven en bevatten mogelijk veel formuliervelden (waarvan sommige optioneel kunnen zijn) voor verdere aanpassing. Alle formulieren maken gebruik van *.googleapis.com en worden gebruikt voor individuele bestandsuploads in een formulier voor POST-verzoeken. Het formulier moet UTF-8-gecodeerd zijn.
Opslag-ondertekende URL Een URL die gedurende beperkte tijd brontoegang geeft aan iedereen die de URL heeft, ongeacht of ze een Google-account hebben. In de querytekenreeks van ondertekende URL's staan verificatiegegevens, zodat gebruikers zonder inloggegevens bepaalde acties op een bron kunnen uitvoeren.
Vehicle Identification Number (VIN) Een unieke code van 17 cijfers die aan ieder motorvoertuig op de openbare weg wordt toegekend.
Inloggegevens en geheimen
Detector Beschrijving
Verificatietoken Een manier om een machine te laten bepalen of een bepaald verzoek voor een gebruiker is geverifieerd. Deze detectiemethode herkent tokens die voldoen aan OAuth- of Bearer-verificatie.
AWS-inloggegevens Toegangssleutels voor Amazon Web Services-account.
Azure-verificatietoken Microsoft Azure-certificaatgegevens voor app-verificatie.
Basisverificatieheader Een HTTP-header die wordt gebruikt om een gebruiker te identificeren bij een server. De header is onderdeel van de HTTP-specificatie in RFC 1945, sectie 11.
Versleutelingssleutel Een versleutelingssleutel in configuratie-, code- of logboektekst.
Google Cloud API-sleutel Een versleutelde tekenreeks die wordt gebruikt bij het aanroepen van Google Cloud API's die geen toegang nodig hebben tot persoonlijke gebruikersgegevens.
Google Cloud-inloggegevens Inloggegevens voor Google Cloud-serviceaccounts die kunnen worden gebruikt om te verifiëren met Google API-clientbibliotheken en serviceaccounts.
HTTP-cookie Een standaardmanier om gegevens op te slaan per website. Met deze detector worden headers gevonden die deze cookies bevatten.
JSON-webtoken (Compact formulier.) Dit beschrijft een set claims als een JSON-object dat digitaal ondertekend is met een JSON-webhandtekening.
Wachtwoord Wis tekstwachtwoorden in configuraties, code en andere tekst.
Zwak gehasht wachtwoord Een methode om een wachtwoord op te slaan waarop gemakkelijk reverse engineering kan worden toegepast. De aanwezigheid van dergelijke hashes geeft vaak aan dat de beveiliging van een systeem kan worden verbeterd.
XSRF-token Een HTTP-header die vaak wordt gebruikt om cross-site scripting-aanvallen te voorkomen. Cross-site scripting is een type beveiligingskwetsbaarheid die kan worden geëxploiteerd door schadelijke websites.
Verenigde Staten
Detector Beschrijving
Social Security Number (SSN)

Een SSN is een nummer van 9 cijfers dat wordt uitgegeven aan burgers en inwoners van de VS. Het SSN is het standaard nationale identificatiemiddel voor belastingsdoeleinden.

Rijbewijsnummer

Rijbewijsnummer voor de Verenigde Staten. De indeling hiervan kan variëren, afhankelijk van in welke staat van de VS het rijbewijs is afgegeven.

Drug Enforcement Administration-nummer (DEA)

De U.S. Drug Enforcement Administration wijst elke zorgverlener een DEA-nummer toe. Deze mag dan gereguleerde stoffen voorschrijven. DEA-nummers worden vaak gebruikt als algemeen 'voorschrijfnummer' en zijn zo een uniek identificatiemiddel voor mensen die geneesmiddelen mogen voorschrijven.

Het routingsnummer van de American Bankers Association (ABA)

Het routingsnummer van de American Bankers Association (ABA) (in de volksmond ook wel het overschrijvingsnummer genoemd) is een code van 9 cijfers. Het wordt gebruikt om de financiële instelling te identificeren die verantwoordelijk is om krediet te leveren, of krediet kan ontvangen, voor een cheque of elektronische overschrijving.

National Provider Identifier (NPI)

De National Provider Identifier (NPI) is een uniek getal met 10 cijfers dat wordt gegeven aan zorgverleners in de Verenigde Staten door de Centers for Medicare and Medicaid Services (CMS). De NPI vervangt het Unique Provider Identification Number (UPIN) als de vereiste identificatiemethode voor Medicare-services. Het wordt ook gebruikt door andere betalers, zoals commerciële zorgverzekeringen.

Committee on Uniform Security Identification Procedures (CUSIP) Een CUSIP is een alfanumerieke code van 9 tekens. Hiermee wordt een Noord-Amerikaanse financiële zekerheid geïdentificeerd.
Door de Food and Drug Administration (FDA) goedgekeurde geneesmiddelen op recept Dit zijn geneesmiddelen die op de lijst staan van geneesmiddelen op recept die zijn goedgekeurd in de Verenigde Staten (FDA).

Paspoort

Het nummer van een paspoort in de Verenigde Staten.

Namen van staten De naam van een staat.
Adoption Taxpayer Identification Number (ATIN)

Het ATIN is een type belastingnummer dat wordt uitgegeven door de Internal Revenue Service (IRS) voor mensen die legaal een kind adopteren.

Employer Identification Number (EIN) Het EIN (ook wel het Federal Tax Identification Number genoemd) wordt gebruikt om een zakelijke entiteit te identificeren.
Individual Taxpayer Identification Number (ITIN)

Een ITIN is een soort Tax Identification Number (TIN) dat wordt uitgegeven door de Internal Revenue Service (IRS). Een ITIN is een nummer om belastingen te verwerken dat alleen beschikbaar is voor mensen zonder Social Security Number (SSN).

Gratis telefoonnummer Een gratis telefoonnummer in de VS.
Vehicle Identification Number (VIN)

Een VIN is een unieke code met 17 cijfers die wordt toegewezen aan elk motorvoertuig op de weg.

Preparer Taxpayer Identification Number (PTIN)

Het PTIN is een identificatienummer dat wordt gebruikt door betaalde krachten die een belastingaangifte voorbereiden.

Verenigd Koninkrijk
Detector Beschrijving
Scotland Community Health Index Number (CHI-nummer) Een reeks van 10 cijfers die dient als uniek identificatienummer voor een patiënt bij de National Health Service Scotland (NHS Scotland).
Rijbewijsnummer

Rijbewijsnummer voor het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland (VK).

National Health Service-nummer (NHS)

NHS-nummers worden toegewezen aan geregistreerde gebruikers van de openbare zorgverzekeringen in Engeland, Wales en het Isle of Man.

National Insurance Number (NINO)

Het National Insurance Number is een nummer dat wordt gebruikt in het Verenigd Koninkrijk (VK) in de administratie van de National Insurance, oftewel het sociale zekerheidssysteem.

Paspoort

Een paspoortnummer van het Verenigd Koninkrijk (VK).

Taxpayer Identification Number

Dit is een detector voor een Unique Taxpayer Reference-nummer (UTR) van het Verenigd Koninkrijk (VK). Dit 10-cijferige nummer is een ID die door de overheid van het Verenigd Koninkrijk wordt gebruikt om het belastingsysteem te beheren. In tegenstelling tot andere identificerende gegevens, zoals het paspoortnummer of burgerservicenummer, staat het UTR niet op officiële identiteitsbewijzen.

Argentinië
Detector Beschrijving
Documento Nacional de Identidad (DNI)

Een DNI is de nationale identiteitskaart van Argentinië. Het is het belangrijkste identiteitsdocument voor burgers.

Australië
Detector Beschrijving
Rijbewijsnummer Een Australisch rijbewijsnummer.
Medicare-accountnummer

Permanente inwoners van Australië (behalve Norfolk Island) krijgen een Medicare-nummer van 9 cijfers toegewezen. Het primaire doel van dit nummer is aantonen dat iemand in aanmerking komt voor Medicare: gesubsidieerde gezondheidszorg in Australië.

Paspoort Een Australisch paspoortnummer.
Tax File Number (TFN)

Een nummer dat door het Australische belastingkantoor wordt uitgegeven voor het identificeren van belastingbetalers. Alle belastingbetalers, zowel bedrijven als particulieren, krijgen een uniek nummer toegewezen.

België
Detector Beschrijving
Nummer van nationale ID-kaart Een 12-cijferig nummer op de Belgische nationale identiteitskaart.
Brazilië
Detector Beschrijving
Cadastro de Pessoas Físicas-nummer (CPF)

Het CPF, oftewel register van natuurlijke personen, is een nummer van 11 cijfers dat wordt gebruikt voor de identificatie van belastingbetalers.

Canada
Detector Beschrijving
Bankrekeningnummer Een Canadees bankrekeningnummer.
Quebec Health Insurance Number (HIN)

Het Quebec Health Insurance Number (HIN) wordt gegeven aan burgers, permanente inwoners, tijdelijke werknemers, studenten en andere individuen die recht hebben op gezondheidszorg in de provincie Quebec in Canada.

Ontario Health Insurance Plan (OHIP)

Het OHIP-nummer wordt gegeven aan burgers, permanente inwoners, tijdelijke werknemers, studenten en andere individuen die recht hebben op gezondheidszorg in de provincie Ontario.

British Columbia Personal Health Number (PHN)

Het British Columbia PHN wordt gegeven aan burgers, permanente inwoners, tijdelijke werknemers, studenten en andere individuen die recht hebben op gezondheidszorg in de provincie British Columbia.

Social Insurance Number (SIN)

Het Social Insurance Number (SIN) is de belangrijkste identificatiemethode in Canada voor burgers, permanente inwoners en mensen met een werk- of studievisum. Met een Canadees SIN en een postadres kan iemand een ziektekostenverzekering, een rijbewijs en andere services aanvragen.

Paspoort

Een Canadees paspoortnummer.

Rijbewijsnummer

Een rijbewijsnummer voor de 10 provincies in Canada.

Chili
Detector Beschrijving
Chileens Cédula de Identidad-nummer (CDI)

Een CDI-kaart of identiteitskaart is het belangrijkste identiteitsdocument voor burgers.

China
Detector Beschrijving
Paspoort

Een Chinees paspoortnummer.

Resident Identification Number (RIC)

Een identificatienummer voor inwoners dat elke Chinese inwoner krijgt op een Resident Identity Card (RIC).

Colombia
Detector Beschrijving
Cédula de Ciudadanía (CDC)

De CDC of de Colombiaanse burgerschapskaart wordt gebruikt als het belangrijkste identiteitsdocument voor burgers.

Denemarken
Detector Beschrijving
Persoonlijk identificatienummer (CPR, Det Centrale Personregister) Een nationaal ID-nummer dat wordt gebruikt door openbare instanties, zoals instellingen voor gezondheidszorg en de belastingdienst. Banken en verzekeringsmaatschappijen gebruiken het ook als klantnummer. Het CPR-nummer is vereist voor personen die in Denemarken wonen, er belasting betalen of vastgoed bezitten.
Finland
Detector Beschrijving
Nationaal ID-nummer Een Finse identificatiecode voor personen, het identificatienummer van de nationale overheid voor Finse staatsburgers dat op identiteitskaarten, rijbewijzen en paspoorten wordt gebruikt.
Frankrijk
Detector Beschrijving
Carte Nationale d’Identité Sécurisée (CNI)

De CNI of CNIS is de nationale identiteitskaart. Deze bevat een nummer van 12 cijfers. Dit nummer wordt meestal gebruikt bij het openen van een bankrekening en bij het betalen per cheque. Het kan soms worden gebruikt in plaats van een paspoort of visa binnen de Europese Unie (EU).

Numéro d'Inscription au Répertoire (NIR)

De NIR is een permanent identificatienummer dat ook wel het Franse burgerservicenummer wordt genoemd.

Paspoort

Een Frans paspoortnummer.

Belasting-ID Een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs voor alle personen die belasting betalen in Frankrijk.
Duitsland
Detector Beschrijving
Rijbewijs Een Duits rijbewijsnummer.
Personalausweis Het meest gebruikte identiteitsdocument voor Duitse staatsburgers.
Paspoort

Een Duits paspoortnummer. De indeling van een Duits paspoort is 10 alfanumerieke tekens, bestaande uit de cijfers 0-9 en de letters C, F, G, H, J, K, L, M, N, P, R, T, V, W, X, Y, Z.

Belasting-ID Een 11-cijferig nummer dat in Duitsland wordt toegekend aan zowel natuurlijke personen als andere wettige ingezetenen van Duitsland voor het vastleggen van belastingbetalingen.
Schufa ID-nummer Schufa Holding AG is een Duits kredietbureau dat klanten beschermt tegen kredietrisico's.
Hongkong
Detector Beschrijving
Hong Kong Identity Card (HKIC) Het meest gebruikte identiteitsdocument voor staatsburgers van Hong Kong.
India
Detector Beschrijving
Aadhaar Individual Number

Een 12-cijferig individueel identificatienummer dat wordt uitgegeven door de Unique Identification Authority of India namens de overheid van India. Het nummer is bewijs van identiteit en adres.

GST Identification Number (GSTIN) Een unieke ID die elk bedrijf in India voor de belastingheffing moet hebben.
Personal Permanent Account Number (PAN)

Het PAN is een unieke identificatiemethode van 10 cijfers en letters die wordt gebruikt voor de identificatie van personen, met name mensen die inkomstenbelasting betalen.

Indonesië
Detector Beschrijving
Indonesian Single Identity Number (Nomor Induk Kependudukan of NIK) Het nationale identificatienummer in Indonesië. De NIK wordt gebruikt als basis om Indonesische verblijfsdocumenten (Kartu Tanda Penduduk of KTP), paspoorten, rijbewijzen en andere identiteitsdocumenten te verstrekken.
Ierland
Detector Beschrijving
Rijbewijsnummer Iers rijbewijsnummer.
Eircode Een Ierse postcode aan de hand waarvan een uniek adres kan worden bepaald.
Paspoort Een Iers (IE) paspoortnummer.
Irish Personal Public Service Number (PPS number of PPSN) Een uniek nummer voor toegang tot sociale diensten, overheidsdiensten en informatie in Ierland.
Israël
Detector Beschrijving
Identiteitskaartnummer Wordt bij de geboorte aan alle Israëlische burgers verstrekt door het ministerie van Binnenlandse Zaken. Tijdelijke inwoners krijgen een nummer toegewezen als ze de status van tijdelijke inwoner krijgen.
Italië
Detector Beschrijving
Fiscaal codenummer Een unieke code van 16 cijfers die ter identificatie aan inwoners van Italië wordt verstrekt.
Japan
Detector Beschrijving
Paspoort

Een Japans paspoortnummer. Het paspoortnummer bestaat uit twee letters gevolgd door zeven cijfers.

Rijbewijsnummer  Het nummer van een Japans rijbewijs.
Individual Number

Het Japans Individual Number, ook wel 'My Number' genoemd. Het wordt vanaf januari 2016 aan mensen gegeven.

Bankrekeningnummer Een Japans bankrekeningnummer.
Korea
Detector Beschrijving
Paspoort

Dit is een detector voor een Koreaans paspoort. Er zijn twee verschillende indelingen.

Paspoortnummers van voor 2008 bestaan uit negen tekens. De eerste twee tekens vormen de code die overeenkomt met de gu (het stadsdeel) waar de houder woont. De overige zeven cijfers vormen het serienummer.

Paspoortnummers van na 2008 bestaan uit negen tekens. Het eerste teken is de letter M, dat duidt op PM-paspoorten, of de letter S voor PS-paspoorten. De overige 8 cijfers vormen het serienummer.

RRN Een Zuid-Koreaans burgerservicenummer.
Mexico
Detector Beschrijving
Burgerservicenummer (CURP)

Dit is een detector voor het Mexicaanse Clave Única de Registro de Población-nummer (CURP). In het Nederlands betekent dit de unieke bevolkingsregistercode of het persoonlijk ID-nummer. Dit identificatienummer, bestaande uit achttien tekens, wordt door de Mexicaanse overheid toegewezen aan burgers of inwoners van Mexico en gebruikt voor de identificatie van belastingbetalers.

Paspoort

Een Mexicaans paspoortnummer.

Nederland
Detector Beschrijving
Burgerservicenummer (BSN)

Het BSN wordt ook wel het burgerservicenummer genoemd. Het is een door de overheid uitgegeven identificatienummer dat op rijbewijzen, paspoorten en internationale ID-kaarten staat.

Paspoort Een Nederlands paspoortnummer.
Noorwegen
Detector Beschrijving
Fødselsnummer Het nationaal identificatienummer of het geboortenummer, wordt bij geboorte in of migratie naar Noorwegen toegewezen. Het nummer wordt geregistreerd door de Noorse belastingdienst.
Paraguay
Detector Beschrijving

Cédula de identidad civil-nummer
(CIC)

Het CIC-nummer of de burgeridentiteitskaart is het belangrijkste identiteitsdocument voor staatsburgers van Paraguay.

Peru
Detector Beschrijving

Documento Nacional de Identidad-nummer (DNI)

Het DNI-nummer of de nationale identiteitskaart is het belangrijkste identiteitsdocument voor burgers.

Polen
Detector Beschrijving

PESEL-nummer

Het nationale identificatienummer in Polen. Verplicht voor alle permanente inwoners van Polen en tijdelijke inwoners die langer dan 2 maanden in Polen verblijven.

Nationaal identificatienummer in Polen PESEL (Polish Powszechny Elektroniczny System Ewidencji Ludności, Universeel elektronisch systeem voor bevolkingsregistratie) is het nationale identificatienummer dat sinds 1979 in Polen wordt gebruikt.
Paspoort Een Pools paspoortnummer.
Portugal
Detector Beschrijving

Cartão de Cidadão-nummer (CDC)

De CDC, of burgerkaart, wordt gebruikt als het belangrijkste identiteitsdocument. Het wordt ook gebruikt voor sociale zekerheid, gezondheidszorg, belastingen en om te stemmen.

Singapore
Detector Beschrijving
National Registration ID Een unieke reeks van 9 alfanumerieke tekens op de nationale registratie-identiteitskaart van Singapore.
Paspoort Een paspoortnummer uit Singapore.
Spanje
Detector Beschrijving
Código de Identificación Fiscal (CIF) Dit was tot 2008 het belastingidentificatiesysteem dat de Spaanse overheidsdiensten gebruikten. Het is vervangen door de Número de Identificación Fiscal (NIF) voor rechts- en natuurlijke personen.
Documento Nacional de Identidad (DNI) De DNI is het identificatienummer voor Spaanse burgers. Het staat ook op Spaanse rijbewijzen.
Rijbewijsnummer Het nummer van een Spaans rijbewijs.
Número de Identificación de Extranjeros-nummer
(NIE)

NIE's zijn ID-nummers die door de overheid worden uitgegeven aan buitenlanders die in Spanje wonen of er zaken doen. Een NIE wordt gebruikt voor belangrijke transacties, zoals het openen van een bankrekening, het kopen van een auto of het aangaan van een abonnement voor mobiele telefonie.

Número de Identificación Fiscal (NIF)

NIF's zijn door de overheid uitgegeven burgerservicenummers voor Spaanse burgers. Een NIF wordt gebruikt voor belangrijke transacties, zoals het openen van een bankrekening, het kopen van een auto of het aangaan van een abonnement voor mobiele telefonie.

Paspoort

Er zijn vier soorten paspoorten in Spanje. Deze detector is voor het gewone paspoort (Pasaporte Ordinario), dat wordt afgegeven voor gewone reizen, zoals vakanties en zakenreizen.

Burgerservicenummer Een reeks van 10 cijfers waarmee een individu in Spanje wordt aangeduid in alle interacties met het sociale zekerheidssysteem van het land.
Zweden
Detector Beschrijving
Persoonlijk identiteitsnummer (personnummer) Een identificatienummer van de nationale overheid voor Zweedse staatsburgers.
Paspoort

Een Zweeds paspoortnummer. Zweedse paspoorten worden verstrekt aan inwoners van Zweden met het oog op internationaal reizen en dienen als bewijs van Zweeds staatsburgerschap.

Taiwan
Detector Beschrijving
Paspoort Een Taiwanees paspoortnummer.
Thailand
Detector Beschrijving
Thaise identiteitskaart (บัตรประจำตัวประชาชนไทย) Het meest gebruikte identiteitsdocument voor Thaise staatsburgers.
Turkije
Detector Beschrijving
Turks ID-nummer Een uniek identificatienummer dat wordt toegewezen aan elke Turkse staatsburger.
Uruguay
Detector Beschrijving
Cédula de Identidad-nummer (CDI)

Een CDI of identiteitskaart is het belangrijkste identiteitsdocument voor burgers.

Venezuela
Detector Beschrijving
Cédula de Identidad-nummer (CDI)

Een CDI of identiteitskaart is het belangrijkste identiteitsdocument voor burgers.

Documenten
Detector Beschrijving
Leeg wettelijk formulier of template Dit soort documenten bevat meestal meerdere lege gebieden of vakken die moeten worden ingevuld door een persoon, die het formulier vervolgens naar een regelgevende instantie stuurt.
Rechterlijk bevel of rechterlijke uitspraak Een document dat de rechtbank opstelt, waarin om een bepaalde actie van de betrokken partijen wordt gevraagd.
Wettelijk document Bevat de tekst van een wet- of regelgeving.
Juridische pleitnota Een document dat een bepaalde uitkomst van een rechtszaak bepleit en waarin ondersteunende punten, wetsinterpretaties en aanbevelingen staan.
Pleidooi Een formeel, schriftelijk statement inzake de claims of verdediging van een partij tegen de claims van een andere partij. Voorbeelden zijn een klacht, een bezwaarschrift of een antwoord.
Patent Een document met een patent of patentaanvraag.
Financiële regelgevingsdocumenten Onder andere financiële regelgevingen, belastingwetten, regels en richtlijnen. Ze worden meestal uitgegeven door de belastingdienst of regelgevende instanties.
Hervatten

Een cv-document (curriculum vitae).

SEC-aangifte Een formeel document dat wordt ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission. Formulieren 10-K en 10-Q worden het vaakst ingediend.
Broncode Een broncodebestand.
Systeemlogboek Een logboek voor systeem- of toepassingssoftware.
Databaseback-up Een bestand voor databaseback-up.