Akky.mx

Tips! För enkelhetens skull kan du utöka stegen i artikeln och skriva ut den så att du har tillgång till informationen under verifieringsprocessen.

Varför måste jag verifiera domänen?

När du har verifierat att du äger domänen kan du börja använda Google-tjänsten, som G Suite, Drive Enterprise eller Cloud Identity. Om du har G Suite kan du börja använda Gmail, Google Drive och alla andra tjänster som ingår på G Suite-kontot.

Hur verifierar jag?

När du registrerar dig för Google-tjänsten får du en verifieringspost som du kopierar och klistrar in i domäninställningarna (lagras normalt hos domänvärden).

Behöver du hjälp med verifiering? Kontakta support för snabb, personlig hjälp som ingår i din G Suite-prenumeration. Support för Google Cloud är tillgänglig för kunder med support på Silver-, Gold- eller Platinum-nivån.

Domäninställningar

Kunder med basversionen av Akky.mx kan inte ändra inställningarna för domänen. För en extra månadsavgift kan du använda den anpassade DNS-tjänsten på Akky.mx för att få tillgång till dina domäninställningar. Om du har anpassad DNS följer du de allmänna stegen för TXT-domänverifiering.

Du kan också använda en extern domänvärd för att anpassa dina domäninställningar. Många värdar erbjuder dessa tjänster gratis. Få detaljerade instruktioner om hur du konfigurerar G Suite med en extern DNS-värd.