Waarom staan er agenda's van gebruiker in de lijst 'Mijn agenda's'?

Beheerders hebben volledige toegang tot alle agenda's in een domein, ongeacht de instellingen voor delen van een afzonderlijke gebruiker. Dit heeft tot gevolg dat wanneer gebruikers de agenda's van gebruikers toevoegen, deze worden weergegeven onder Mijn agenda's in plaats van Andere agenda's in de lijst Agenda's.

Het is niet mogelijk om agenda's te verwijderen als ze aan uw lijst Mijn agenda's zijn toegevoegd, maar u kunt ze altijd verbergen.