Manieren om nieuwe releases te volgen

We brengen voortdurend wijzigingen aan en introduceren nieuwe functies om onze Google Workspace-producten te verbeteren. Hier staan verschillende manieren om op de hoogte te blijven van wat er nieuw is.

Lanceringsaankondigingen lezen

Gebruik de Updatesblog over Google Workspace om op de hoogte te blijven van releases en belangrijke informatie over nieuwe functies en verbeteringen in Google Workspace-producten. U kunt de blog bezoeken wanneer u maar wilt. U kunt u ook abonneren op updates per e-mail of RSS-feed:

1. Open de Updateblog van Google Workspace.
  2. Als u dagelijkse overzichten wilt ontvangen van nieuw gepubliceerde blogposts, geeft u uw e-mailadres op en klikt u op Abonneren.
  3. Klik op Abonneren via feed om de updates in de gewenste RSS-lezer te bekijken.

Meer informatie over geplande lanceringen voor de GCC

Krijg inzicht in aanstaande lanceringen op het Customer Connect-forum in de Google Cloud-community's (GCC). Daar kunt u onze roadmap en een voorproefje van de aanstaande lanceringsaankondigingen bekijken.

U moet op de toelatingslijst staan voor toegang tot het Customer Connect-forum. Neem contact op met uw Google-accountvertegenwoordiger om toegang te krijgen.

Meer informatie over mogelijkheden voor alfatests in de GCC

Meld u aan voor de pagina voor het alfaprogramma in GCC voor meer informatie over de Google Workspace-functies die u kunt testen voordat ze beschikbaar komen.

1. Open de pagina GCC en klik op Inloggen om een vraag te stellen.
  2. Als u zich wilt registreren, volgt u de instructies in het gedeelte Inloggen om door te gaan naar de community.
  3. Vul het formulier Toegangsverzoek voor de Google Workspace Alpha-community in. Vermeld daarbij uw GCC-gebruikersnaam om toegang aan te vragen tot de pagina van de Alpha-community in de GCC.

U krijgt een bevestigingsmail wanneer u bent uitgenodigd om lid te worden van de Alpha-community.

4. Log in bij het GCC, klik op uw profielfoto en dan op Berichten.
  5. Accepteer de uitnodiging om uw toegang tot de Alpha-community te bevestigen.

Als u de uitnodiging accepteert, wordt u omgeleid naar de pagina van de Alpha-community. U hoeft dit verzoek maar één keer in te dienen om in de toekomst automatisch in te loggen.

Functie-implementaties bekijken in de releaseagenda

In de releaseagenda Google Workspace ziet u welke functies worden uitgerold en wanneer deze vermoedelijk beschikbaar zijn voor uw domein. U kunt de agenda online bezoeken of deze toevoegen aan uw eigen Google Agenda:

1. Open de pagina met de releaseagenda.
  2. Klik op + Google Agenda.

De link Toevoegen aan Google Agenda vindt u rechts onderaan

3. Vink het vakje aan naast de agenda die u wilt toevoegen, of klik op Alles toevoegen om u te abonneren op alle agenda's.
  4. De agenda staat aan de linkerkant onder Andere agenda's.

Recente releases beoordelen

Bekijk wat er onlangs is gelanceerd in Google Workspace in Wat is er nieuw in Google Workspace.

Registreren voor e-mailupdates

U kunt zich abonneren op aanvullende mailings voor meer informatie over product- en functieaankondigingen, tips en trucs en andere bronnen waarmee u het maximale uit Google Workspace kunt halen.

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Accountand thenAccountinstellingenand thenVoorkeuren.
  3. Vink de vakjes aan voor de mailings die u wilt ontvangen.
  4. Klik op Opslaan.