Uw Chromebase inschrijven

Chromebase instellen

Gebruik de wizard op het scherm om de basisinstallatie en inschrijving van uw Chromebase uit te voeren. Met inschrijving wordt het apparaat toegevoegd aan de domeinnaam van uw organisatie, kunt u videovergaderingen maken tussen apparaten en extra gebruikers uitnodigen.

Opmerking:

• We raden u aan een USB-toetsenbord aan te sluiten om de inschrijvingsgegevens makkelijker te kunnen invullen. Het toetsenbord is niet vereist voor een normale werking.
  • Elke gebruiker binnen uw domeinnaam kan zich inschrijven. Chromebases ondersteunen inloggen met SSO tijdens de inschrijving als SSO voor Chrome-apparaten aanstaat.Zie SAML Single sign-on configureren voor Chrome-apparaten voor meer informatie.
  • Met de onderstaande instructies kunt u één apparaat instellen en inschrijven. Zie Meerdere apparaten implementeren voor batchinschrijving.

Eén apparaat inschrijven

1. Zet de Chromebase aan.

2. Controleer of wijzig uw taal, toetsenbordindeling, tijdzone en netwerk.
  3. Selecteer Doorgaan.
  4. Ga akkoord met de servicevoorwaarden.
  5. Log in met het e-mailadres en wachtwoord voor uw Google Workspace-account.
    Het registratieproces wordt automatisch uitgevoerd. Klik nadat het proces is afgerond op Klaar.
  6. Als het scherm van de videovergadering verschijnt, volgt u de instructies op het scherm om uw camera, microfoon en speaker te testen.

Aan het einde van de apparaatinschrijving wordt een URL weergegeven. Google Workspace-gebruikers gebruiken de URL om rechtstreeks naar de apparaatconfiguratiepagina in de Google Beheerdersconsole te gaan en de agenda van de ruimte toe te wijzen aan het apparaat.

Voor optimale prestaties raden we het gebruik van een ethernetkabel aan.

Toegankelijkheidsopties

Optionele functies zoals hoog contrast, vergrootglas, grotere lettertypen en cursors, spraakprompts en gesproken feedback kunnen worden aangezet voor betere toegankelijkheid. Deze opties zijn beschikbaar via het menu Instellingenand thenToegankelijkheid. Zie Apparaten en services toegankelijker maken voor meer informatie.

Volgende stappen