Det går inte att lägga till en ny domän på Google-kontot

Om du får varningen Detta domännamn har redan använts som ett alias eller en domän  är domänen redan länkad till ditt Google Workspace-konto eller ett annat Google Workspace-konto som du inte hanterar.

Om du nyligen tog bort domänen från ditt Google Workspace-konto

• När du tar bort en domän kan det ta upp till 24 timmar innan du kan lägga till domänen på ditt Google Workspace-konto igen. Om du har köpt kontot av en återförsäljare kan det ta upp till sju dagar.
  • Om det har gått mer än 24 timmar sedan du tog bort domänen kan vissa steg för att radera den kanske inte slutföras.

Om domänen kan vara länkad till ett Google Workspace-konto som du inte hanterar

1. Kontrollera om någon i organisationen har registrerat domänen för Google Workspace. Om så är fallet samarbetar du med den personen för att få tillgång till kontot.
  2. Om ingen i organisationen minns att de registrerat domänen för Google Workspace fyller du i och skickar in det här formuläret till Google Workspace. Supporten ger dig instruktioner för att verifiera att du äger domänen och sedan kan du lägga till domänen på ditt Google Workspace-konto.