Visa Cloud Search-rapporter

Som administratör kan du använda rapporter från administratörskonsolen för att se hur organisationen använder Google Cloud Search, inklusive antalet sökfrågor från olika typer av enheter och antalet aktiva användare under den senaste veckan eller de senaste månaderna. Rapporterna visar information om alla användare på dina Google Workspace-domäner.

• Sammanslagna rapporter
    Använd sammanslagna rapporter för att granska trender och se antalet aktiva användare av API för Cloud Search-sökning.
  • Rapporter om användningsaktivitet för appar
    Använd rapporter om användningsaktivitet för appar för att få detaljerad information om hur organisationen använder Cloud Search listat efter enhetstyper.