Det går inte att ändra inställningarna med Groups API

Den här sidan är till för administratörer. Om du vill hantera grupper för ditt eget konto besöker du hjälpen om Google Grupper.

Det finns vissa inställningar i Google Grupper (grupper.google.com) som du inte kan komma åt med Groups Settings API. Exempel:

• E-postleverans eller prenumerationsinställningar
  • Inläggsbehörigheter (inklusive åsidosättningar av inläggsbehörighet)

Du hittar inställningar som du kan komma åt via API:et i referensinställningarna för Groups Settings API.