Instellingen kunnen niet worden gewijzigd met de Groups API

Deze pagina is voor beheerders. Als u groepen voor uw eigen account wilt beheren, gaat u naar het Helpcentrum van Google Groepen.

Er zijn bepaalde instellingen in Google Groepen (groups.google.com) waar u geen toegang toe heeft met de Groups Settings API. Enkele voorbeelden zijn:

• Instellingen voor e-mailbezorging of abonnementen
  • Rechten voor posten (inclusief overschrijven van rechten voor posten)

Zie Informatie over de Groups Settings API voor instellingen waar u wel toegang toe heeft met de API.

Heb je meer hulp nodig?

Neem contact op met Google Workspace-support.