Support op iOS-apparaten

Momenteel alleen beschikbaar voor hoofdgebruikers.

Hoofdgebruikers die de Google Beheerdersconsole-app gebruiken op Apple iOS-apparaten, kunnen supportgegevens vinden in de app.

Met uw account krijgt u 24/7 support via telefoon, e-mail en chat. Als u belt, moet u een pincode opgeven voor verificatiedoeleinden. Voor ondersteuning via chat of e-mail heeft u geen pincode nodig.

Toegang krijgen tot support

1. Open de Google Beheerdersconsole-app . Nu instellen
  2. Schakel indien nodig over op uw hoofdgebruikersaccount: tik op Menu and thenpijl-omlaag  om een ander account te kiezen.
  3. Tik op Menu and thenSupport.
  4. U ziet een lijst met supportcontacten. Tik op Pincode ophalen om uw pincode te ontvangen en tik vervolgens op een telefoonnummer om dit te bellen.

Een pincode verloopt na 1 uur.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.