Ändra lösenordinställningen för appen Google Administratörskonsol på iOS

Endast tillgängligt för avancerade administratörer.

Om du vill använda Google Administratörskonsol-appen på din Apple iOS-enhet måste du vara inloggad på ett konto som avancerad administratör. Ange lösenordet till administratörskontot första gången du loggar in. Appen sparar lösenordet som standard, så du behöver inte ange lösenordet varje gång du använder appen. Du kan ändra den här inställningen och ange ett lösenord varje gång du använder appen.

1. Öppna Google Administratörskonsol-appen . Konfigurera nu.
  2. Du kan behöva byta till kontot som avancerad administratör genom att trycka på Meny följt av nedåtpilen .
  3. Tryck på Meny  följt av Inställningar.
  4. Tryck på Kom ihåg mig om du vill aktivera eller inaktivera lösenordsalternativet. Detta är aktiverat som standard. Om du inaktiverar detta måste du ange lösenordet varje gång du öppnar appen Google Administratörskonsol.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.