Granska aviseringar på iOS-enheter

Endast tillgängligt för avancerade administratörer.

Om du är avancerad administratör kan du använda Google Administratörskonsol-appen för att granska aviseringar direkt från din Apple iOS-enhet. Aviseringar är meddelanden från Google om produktuppdateringar, nya funktioner i Googles administratörskonsol, med mera.

Granska aviseringar

1. Öppna Google Administratörskonsol-appen . Konfigurera nu.
  2. Du kan behöva byta till kontot som avancerad administratör genom att trycka på Meny följt av nedåtpilen .
  3. Tryck på menyn följt avAviseringar.
  4. Tryck på någon av aviseringarna för att visa informationen.

Radera aviseringar

1. Tryck på aviseringen.
  2. Tryck på Ta bort följt avTa bort för att bekräfta.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.