Activiteiten in de Beheerdersconsole bekijken op een iOS-apparaat

Momenteel alleen beschikbaar voor hoofdgebruikers.

Als u hoofdgebruiker bent, kunt u in de Google Beheerdersconsole-app op uw Apple® iOS®-apparaat zien welke acties beheerders hebben uitgevoerd in de Google-beheerdersconsole, zoals het toevoegen of opschorten van gebruikers, het wijzigen van wachtwoorden en het toewijzen van rollen.

Activiteiten bekijken

1. Open de Google Beheerdersconsole-app . Nu instellen.
  2. Tik zo nodig op Menu and then de pijl-omlaag om over te schakelen naar uw hoofdgebruikersaccount.
  3. Tik op Menu and then Controlelogboeken.

De meest recente activiteiten staan bovenaan de lijst.